Τις γυναίκες του ΑΟ Δεξαμενής αναλαμβάνει η Έφη Μαρτσουκάκη

Ο ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με την επιτυχημένη προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη, η οποία αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ομίλου μας.
Μαζί της Γυμναστής αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Δημήτρης Διαμαντάρας, ενώ το προπονητικό team πλαισιώνεται με τον φυσικοθεραπευτή Αργύρη Βλαχούτσικο.
Η Έφη Μαρτσουκάκη στην 25ετή καριέρα της ως αθλήτρια του βόλεϊ, έχει κατακτήσει τέσσερα Πρωταθλήματα Α1 με τον Παναθηναϊκό, τρία Πρωταθλήματα Α2 με ΖΑΟΝ, Άγιο Σώστη και ΑΕΚ, δύο πρωταθλήματα Β’ Εθνικής και ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με τον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.
Ως προπονήτρια έχει δουλέψει στα αναπτυξιακά τμήματα του ΖΑΟΝ και του Τυφώνα, στη Γυναικεία ομάδα του Αγίου Στεφάνου όπου έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα Β ΕΣΠΑΑΑ και Α ΕΣΠΑΑΑ, με τη Παλλήνη και τον Άγιο Στέφανο έχει κατακτήσει πρωταθλήματα Παγκορασίδων. Στον Ηρακλή Κηφισιάς ήταν προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ με τα αναπτυξιακά τμήματα κατέκτησε 2 πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ Κορασίδων, 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Νεανίδων, 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Παγκορασίδων 1 και 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Παγκορασίδων 3. Στη Νίκη Αμαρουσίου κατέκτησε πρωτάθλημα Α ΕΣΠΑΑΑ και το κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ, ενώ με την προηγούμενη ομάδα της το ΠΑΚ Χαλανδρίου ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία Γυναικών κατακτώντας το πρωτάθλημα Β Εθνικής κατακτώντας και 2 κύπελλα ΕΣΠΑΑΑ.
Καλώς ήρθες Έφη Μαρτσουκάκη, σου ευχόμαστε Υγεία και μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες.
 
Δελτίο τύπου ΑΟ Δεξαμενής