Άσχημο ξεκίνημα είχε ο Ηρακλής Γέφυρας στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 γυναικών, καθώς ηττήθηκε στην έδρα του από τη φιλοξενούμενη ΕΑ Λάρισας.
Με μία ακόμα νίκη συνέχισε τα φιλικά προετοιμασίας ο Φιλαθλητικός νικώντας σήμερα στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ΕΑ Πατρών με 4-0 σετ (26-24,25-17,25-17,27-25) .
Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα του Φιλαθλητικού ΓΣ Πρέβεζας , στα πλαίσια προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας ,θα δώσει τους παρακάτω φιλικούς αγώνες :
Την πρόκριση του στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ εξασφάλισε ο Εθνικός Πειραιά που απέκλεισε την πολύ μαχητική ομάδα του Μοσχάτου ομάδα Β' Εθνικής πριν από λίγο !!
Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα χθες 21 Μαΐου στις 20:00 στα γραφεία της ΕΣΠΕΔΕ , η ομάδα του Φιλαθλητικού αναδείχτηκε νικήτρια της ομάδας του ΠΑΣ Ιωαννίνων και θα συμμετέχει τη νέα χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών Βόλει.