Η Κύζικος κατέκτησε το τουρνουά της Ν. Περάμου

H Kύζικος Νέας Περάμου κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά στη μνήμη του Άκη Αθανασόπουλου.
Στον τελικό του τουρνουά νίκησε με 3-1 σετ τον ΓΑΣ Παμβοχαϊκό. Την 3η θέση πήρε ο Εθνικός Πειραιά που νίκησε 3-1 σετ τον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Από την Κύζικο Νέας Περάμου δεν αγωνίστηκε και πάλι ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Μάξον Γκιγιέρμε Περέιρα, ενώ σε σχέση με τον ημιτελικό αγωνίστηκε λίμπερο ο Αχιλλεόπουλος στη θέση του Πολυχρονιάδη. Από τον Παμβοχαϊκό από το 2ο σετ έγινε αλλαγή ο Βραζιλιάνος Μπατατζίμ.

Ο προπονητής της Κύζικου Γιάννης Λάιος είπε: «Για την περίοδο που βρισκόμαστε είδα πολλά θετικά στοιχεία. Είδα διάθεση από τους παίκτες και πρόοδο στα στοιχεία που δουλεύουμε στην προπόνηση. Αυτό με ικανοποίησε. Βέβαια χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά. Δε μου άρεσε που δεν μπήκαμε καλά στην υποδοχή».

Μετά τη λήξη του τελικού ακολούθησαν βραβεύσεις, ενώ οι προπονητές της Κύζικου και του Παμβοχαϊκού Γιάννης Λάιος και Κώστας Δεληκώστας προγραμμάτισαν φιλικό στο Βραχάτι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 19.30.

ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος): Κατσανεβάκης, Μπεκιάρης, Κρέτσης, Σονάρι, Γκούλακ, Τομίλιν, Σαρικεΐσογλου / Αχιλλεόπουλος (λ.), Λυκούρεσης, Θεοδωρόπουλος, Κογκαλίδης.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Μπατατζίμ, Πέτι, Πελεκούδας, Γκράχαμ, Ζιβάνοβιτς, Τζελάτι / Τσαδήμας (λ), Ιωαννίδης.
Την 3η θέση στο τουρνουά πήρε ο Εθνικός Πειραιά του Σάκη Ψάρρα ο οποίος νίκησε με 3-1 σετ τον ΑΟΠ Κηφισιάς στον οποίο έκανε ντεμπούτο ως ακραίος ο Νικήτας Εφραιμίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ψάρρας): Μαντέκας, Τουρνάκης, Καρακίτσος, Παπαδόπουλος, Μπάσης, Δεληπρίμης / Βολουδάκης (λ.), Χριστόπουλος, Δημητούλης, Πολυχρόνου, Σιώπης, Αδαμόπουλος.

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλης, Λάππας, Παπαγγελόπουλος, Καρατζάς / Ταμπουρατζής (λ), Βελούδης, Κάπελας, Εφραιμίδης Ν., Γαβριήλ, Παπαδόπουλος Ηρ.

Τα αποτελέσματα και η κατάταξη του τουρνουά

Σάββατο 1 Οκτωβρίου
ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΟΠ Κηφισιάς 3-0 (25-22, 25-22, 26-24)
ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου - Εθνικός Πειραιά 3-0 (25-16, 25-20, 26-24)

Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Μικρός τελικός: ΑΟΠ Κηφισιάς - Εθνικός Πειραιά 1-3 (20-25, 34-32, 22-25, 20-25)
Τελικός: ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 3-1 (25-22, 25-17, 23-25, 25-21)

ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1.ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου
2.ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
3.Εθνικός Πειραιά
4.ΑΟΠ Κηφισιάς