Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ώρα μηδέν για τον Παμβοχαϊκό

H ώρα μηδέν φαίνεται να έχει φτάσει για τον Παμβοχαϊκό.

Η ομάδα του Βραχατίου φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες πως θα ανακοινώσει την αποχώρησή της από το φετινό πρωτάθλημα καθώς αδυνατεί να συγκεντρώσει το απαραίτητο μπάτζετ και να κλείσει συμφωνίες με παίκτες.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει ακόμα κλείσει συμβόλαιο με κανένα αθλητή αλλά ούτε και με προπονητή. Τα τελευταία χρόνια ο Παμβοχαϊκός κατάφερνε έστω και στο παρά 5 να βρει χρήματα και να κατέβει και να κάνει μια αξιόλογη πορεία στην Volleyleague αλλά αυτό πλέον δεν είναι δυνατόν. Και ίσως ακόμα γίνουν και χειρότερα που είναι η αναστολή του ανδρικού τμήματος. 

Αν αυτό το σενάριο επαληθευτεί θα είναι μεγάλο πλήγμα για το πρωτάθλημα, το βόλεϊ της Κορίνθου αλλά και το ανδρικό βόλεϊ γενικότερα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να επιβιώσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Θυμίζουμε πως η Λίγκα εκτός από τον Παμβοχαϊκό έχει ακόμα δύο ανοικτές πληγές, αυτές της ΑΕΚ και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που δεν έχουν ακόμα κάνει την παραμικρή κίνηση για να σχηματίσουν ομάδες.

Μετά από αυτό ανοικτό είναι στο ορίζοντα το ενδεχόμενο να δωθεί wild card σε ομάδα της Α2.

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.