Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλική ισοπαλία για ΑΟΠ Κηφισιάς και ΟΦΗ

 Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Ζηρίνειο ΑΟΠ Κηφισιάς και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σετ. 
Ο Νίκος Ζαλμάς ξεκίνησε το πρώτο σετ με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το κανονικό το σύνολο παρόλα αυτά επικράτησε εύκολα του ΟΦΗ που δεν είχε καλό ρυθμό και παρουσίασε πολλά προβλήματα στην υποδοχή ενώ τα βρήκε σκούρα και με το μπλοκ της Κηφισιάς. Με διαγώνιο τον Κυριάκο Σπυριούνη η ομάδα της Κηφισιάς ξέφυγε μετά το 6-6, το σετ πήρε αρκετή διαφορά όταν η Κηφισιά άρχισε να ξεφεύγει μετά το 12-10 που έγινε 15-10, 16-10 για να πάρει πολύ εύκολα τελικά η Κηφισιά με τον πολύ καλό Μπατατζίμ το σετ 25-16. 
Το παιχνίδι άλλαξε εντελώς οταν ξεκίνησε το δεύτερο σετ. Ο ΟΦΗ μεταμορφωμένος πήρε διαφορά 3-7 καθώς οΤσούλαφιτς ξεπέρασε τα νεύρα που έδειξε στο πρώτο σετ και κατάφερε με τη βοήθεια των συμπαικτών του να πάρει διαφορά. Η Κηφισιά μπόρεσε να πλησιάσει ξανά στον πόντο στο 15-16 αλλά κράτησε το προβάδισμα ο ΟΦΗ και με τον Καραμπαλι έκανε το 25-21 και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.
Στο τρίτο σετ ο ΟΦΗ συνέχισε να δείχνει πολλά καλά δείγματα, η Κηφισιά πέρασε μπροστά στο πρώτο σετ αλλά ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει 12-12, μετά από κάποια λάθη που έγιναν από πλευράς Κηφισιάς πέρασε μπροστά ΟΦΗ και προηγήθηκε 21-17 για να πάρει τελικά το σετ με  25-21 μετά από μπλόκ του ορεξάτου Ρουμελιωτάκη. 
Συναρπαστική εξέλιξη είχε το τέταρτο σετ καθώς οι δύο ομάδες φάνηκαν να θέλουν πολύ τη νίκη. Η Κηφισιά προηγήθηκε 13-9, ο ΟΦΗ ωστόσο άρχισε να κλείνει σιγά-σιγάτη διαφορά και να ισοφαρίζει 18-18. Ακολούθησαν αρκετές μάχες με πρωταγωνιστή από τη μία τον Τσούλαφιτς και από την άλλη τον Μπατατζίμ και να φτάσει τελικά το σκορ 29-27 υπέρ της Κηφισιάς μετά από δύο προσπάθειες του Μπατατζίμ και να τελειώσει εδώ το παιχνίδι.
Το σετ 25-16, 21-25, 21-25, 29-27
ΑΟ Κηφισιάς (Ζαλμάς) Μακρυγιάννης, Ρούσσης, Μπάσης, Σπυριούνης, Μπατατζίμ, Μπάγιερς, Κάπελας (λ)/Συνοδινός (λ), Γκότσης, Μελλές, Κολτσιάκης
ΟΦΗ (Ζλατιλίδης) Τσέλιος, Σαρικεΐσογλου, Τσούλαφιτς, Ρουμελιωτάκης, Καραμπαλι, Στοροζίλοφ, Γκαράς (λ) / Τεφτσής (λ), Κοσκινάς, Μονιάκης, Κομητούδης, Καρατζάς
 
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.