Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φοίνικας και Ολυμπιακός παίζουν για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019-2020) του πρωταθλήματος της Βόλεϊ λιγκ, θα φιλοξενήσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στο Αθλητικό Κέντρο “Δ. Βικέλας” την Παρασκευή 18/10 και Σάββατο 19/10 στις 18:30.
Παράλληλα, αποφασίσαμε να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ που χρειάζεται την βοήθεια όλων μας προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του, (νωτιαία μυική ατροφία).Για το λόγο αυτό, θα τοποθετήσουμε στην είσοδο του γηπέδου, κουτί οικονομικής ενίσχυσης.

Οποιαδήποτε προσφορά είναι πολύτιμη !!!Η οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί είτε στην οικογένειά του, είτε εφόσον υπερκαλυφθεί το ποσό, θα διατεθεί για τις ανάγκες της κοινότητας των ασθενών που πάσχουν από “Νωτιαία Μυική Ατροφία”.
Σας προσκαλούμε στο “Δ. Βικέλας να δείτε την ομάδα μας και μαζί να υποστηρίξουμε τον Παναγιώτη Ραφαήλ.

Στα γραφεία της ομάδας παραπλεύρως του γηπέδου θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε όσοι δεν έχετε ακόμα κάνει κράτηση της κάρτας διαρκείας σας καθώς επίσης και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 15:00-17:00 έως την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League 2019-2020.

Γραφείο Τύπου Α.Ο.Φοίνικα Σύρου

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.