Την Κηφισιά υποδέχεται ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη με στόχο την πρώτη νίκη για φέτος

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Α.Ο.Π.Κηφισιάς θα ολοκληρωθεί η 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League. (Γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος 2/2, 17.30, Παπακοσμάς, Ιωαννίδης).

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης είναι μέχρι στιγμής η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και με το νεανικό ρόστερ που διαθέτει συνεχίζει την προσπάθεια για το γόητρο του συλλόγου και φυσικά για την εμπειρία.

Μεταγραφές δεν έγιναν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος έκανε λόγο για άλλη μία ηρωική προσπάθεια των παικτών του για να τιμήσουν την ιστορία του ακριτικού συλλόγου.

Από την πλευρά της η Κηφισιά θέλει τους βαθμούς για να αποσπαστεί από τον Ηρακλή με τον οποίον ισοβαθμεί στους 16 βαθμούς και να πλησιάσει τον Φοίνικα που βρίσκεται με 23 στην 4η θέση.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσία του νέου διαγωνίου της Κηφισιάς Νίκου Παλέντζα που αποκτήθηκε πρόσφατα και πριν δύο χρόνια ήταν στον Εθνικό: «Γνωρίζουμε τον Εθνικό και έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι. Δεν επηρεαζόμαστε από τη θέση του στη φετινή volley league. Εμείς προερχόμαστε από δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει απέναντι στον Εθνικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στα play off. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με τον Ηρακλή σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά για να τα σκεφτούμε πρέπει πρώτα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στην Αλεξανδρούπολη».

Δείγμα της αίγλης του Εθνικού είναι η παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να έχουν δώσει 28 αγώνες στην Α1 και ο Εθνικός προηγείται της Κηφισιάς στις νίκες με 15-13.

 

Volley League Ανδρών 2019-20 - 11η αγωνιστική

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020
Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, 18.30 (ΕΡΤ Sports): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Φραγκάκης, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Κοκοτσάκης. Επόπτες: Κόκκας, Βασιλόπουλος. Γραμματεία: Κουνδουράκη, Αβραμοπούλου.

Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020
PAOK Sports Arena 17.30 (V.L. - T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης Β. Επόπτες: Ανθυμίδης, Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.
Δημήτρης Βικέλας Ερμούπολης 18.00 (V.L. - T.V.): A.O.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Πρέντζας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Συρίγος, Βαρατάσης. Γραμματεία: Πιρπινιά.
Μίκρα Ε.Α.Κ. 20.00 (V.L. - T.V.): Ηρακλής Πετοσφαίριση - Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων
Διαιτητές: Αβραμίδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Βασδέκης, Σταυρίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020
Μιχάλης Παρασκευόπουλος Αλεξανδρούπολη 17.30: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Βασιλάκης, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Χριστοδούλου.