Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ελπίζει στην Κηφισιά (LIVE STREAMING)

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων έρχεται στην Κηφισιά όπου θα αντιμετωπίσει την ομόνυμη ομάδα στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής.

Η Ελπίδα θα έρθει πάνοπλη καθώς θα έχει και τη βοήθεια των στρατευμένων αθλητών της. Μόνη απώλεια ο Καρακόλιας που είναι ασθενής.

Πριν μερικές μέρες η Ελπίδα είχε φιλοξενήσει την Στρούμιτσα σε διεθνές φιλικό και ο Σπύρος Γκολίτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα σχήματα. Όλα τα σετ του παιχνιδιού κρίθηκαν στον πόντο, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να αναδεικνύεται τελικά νικήτρια με 3-1 σετ, αλλά και με τις δύο ομάδες να βγαίνουν κερδισμένες από αυτή την εμπειρία, ενόψει των επίσημων αγώνων που ακολουθούν.

Ο διαγώνιος της Ελπίδας Αμπελοκήπων Στέφανος Χαριδήμου δήλωσε: «Πάμε στην Αθήνα γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσουμε. Η Κηφισιά είναι μία δύσκολη αντίπαλος, μία ομάδα που παλεύει να μπει στην τετράδα της κατάταξης. Εμείς θα κυνηγήσουμε μία καλή εμφάνιση. Έχουμε πλέον στρέψει το βλέμμα στα πλέι άουτ και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να δείχνουμε τις δυνατότητές μας. Με τις δύο τελευταίες προσθήκες, του Μάντζιου και του Φερέλ, θέλουμε να “δέσουμε” πιο πολύ ως ομάδα και να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι τον Απρίλιο στους αγώνες που θα κρίνουν την παραμονή».

H Kηφισιά δεν αντιμερωπίζει προβλήματα και ο προπονητής της Νίκος Ζαλμάς δήλωσε:

 "Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την Ελπίδα με μεγάλη σοβαρότητα καθώς μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα play off τώρα θέλουμε να «κλειδώσουμε» και την 5η θέση.

Εμείς βρισκόμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας για το final 4 του Κυπέλλου και θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.
Η Ελπίδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αγωνιστήκαμε στο πρώτο γύρο και θα έλεγα ότι είναι μία νέα ομάδα. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το γρήγορο παιχνίδι που παίζει. Με άξονα το σερβίς μας θέλουμε να πιέσουμε την Ελπίδα και να πάρουμε ακόμα μία νίκη".

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο στις 18.30. (ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming και θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε αυτό το άρθρο)

Οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20:

Volley League Ανδρών - 13η αγωνιστική

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Βαρδινογιάννειο 16.30 (V.L. - T.V.): Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κόκκας, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Κουνδουράκη, Σπαντιδάκη.

Ζηρίνειο 18.30 (V.L. - T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων

Διαιτητές: Αγγελίδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Δ. Βικέλας Σύρου 20.00 (V.L. - T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Μ. Παρασκευόπουλος 17.30: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Τζεπκινλής, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Βασιλάκης, Γραμματεία: Χριστοδούλου.

Μίκρας 19.00 (ΕΡΤ Sports): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Κουμπλή.

SPONSORED BY ERREA

Πολυμέσα