Τηλεοπτικό το ντέρμπι στο "Παλατάκι"

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής που θα μεταδοθεί από την Δημόσια τηλεόραση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα ΟΝΕΧ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20. (14η αγωνιστική, 22/2, 17.30, ΕΡΤ Sports, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης).

 O ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο «καθαρές» εκτός έδρας νίκες επί της Ελπίδας και του ΟΦΗ και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια να ανακαταλάβει την 2η θέση στη βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ έχει 30 βαθμούς έναντι 32 του Παναθηναϊκού και 35 του Ολυμπιακού, ενώ ακολουθεί ο Φοίνικας με 26.

Ο Βέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ και MVP Βίκος Cola της 13ης αγωνιστικής Μπραμ Βαν ντε Ντρις δήλωσε: «Αρχίζει μία δύσκολη περίοδος με πολύ δύσκολους αγώνες. Θα παίξουμε με τον Φοίνικα και στον ημιτελικό του κυπέλλου. Είναι δυνατή ομάδα αλλά εάν η ομάδα μου παίξει σωστά δεν θα έχει πρόβλημα. Πάμε για τη νίκη».

Ο Φοίνικας προέρχεται από τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού στην Ερμούπολη και θα τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να καλύψει την διαφορά για την 3η θέση και κυρίως για να ισχυροποιήσει την θέση του στην πρώτη 4αδα μετά την πίεση που δέχεται από την Κηφισιά.

Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημοσθένης Λινάρδος είπε για τον αγώνα: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Παίζουμε με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για την επίτευξη της νίκης. Το κλίμα στην ομάδα όπως πάντα είναι πολύ καλό και η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο του επιπέδου των ομάδων και να ευχαριστηθούν όλοι όσοι δουν τον αγώνα».

Στις 28 αναμετρήσεις των δυο ομάδων, σε πρωτάθλημα και play off της Volley League, ο ΠΑΟΚ προηγείται με 17-11 στις νίκες.

Volley League Ανδρών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Γ.Τριαντάφυλλος Βόχας 19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σιακαβέλλας, Σπίνας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

PAOK Sports Arena 17.30 (EΡΤ Sports): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 20.30 (V.L. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Aμπελοκήπων 16.00 (V.L.-T.V.): Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Λουμσί, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ..

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.30 (V.L.-T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Μούζουλας, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Μπίτσικα.