Με το μυαλό στα play off ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή

Με την αναμέτρηση μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του Ηρακλή θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League. (14η αγωνιστική, Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 23/2, 17.30, V.L. - T.V., Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ.).

Tρεις ημέρες μετά τον β΄τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ο Ολυμπιακός στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα και στον επόμενο στόχο που είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο ώστε να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» με τρίποντο θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν την διαφορά στους +5 από την δεύτερη ομάδα που πλεόν είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά τον τελικό του League Cup και ειδικά με ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι και πως εξελίχθηκε ο δεύτερος αγώνας, δεν είναι εύκολο να έχεις καθαρό μυαλό. Πρέπει όμως να τα αφήσουμε αυτά πίσω και να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας γρήγορα. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή και θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση μας στην κανονική περίοδο, για να μπούμε με πλεονέκτημα στα play-off. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και με καλή απόδοση».

Ο Ηρακλής ισοβαθμεί πλέον με τον Παμβοχαϊκό στην 6η θέση και αναζητά βαθμό ή βαθμούς για να αποκτήσει και πάλι πλεονέκτημα έναντι της ομάδας της Βόχας. Μετά τη νίκη της Κηφισιάς χάθηκαν οι ελπίδες για την 5η θέση.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Με όσες δυνάμεις έχουμε και με το κίνητρο να κρατηθούμε στην 6η θέση θα παίξουμε στην έδρα του Ολυμπιακού λίγες ημέρες μετά τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ. Ο αντίπαλος μας έχει την πολυτέλεια να κυνηγάει πολλούς στόχους ταυτόχρονα με ένα γεμάτο και δυνατό ρόστερ. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας κι αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις για κάτι θετικό ελπίζω να το εκμεταλευτούμε».

 

 

Volley League Ανδρών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

PAOK Sports Arena 17.30 (EΡΤ Sports): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.

 

Γ.Τριαντάφυλλος Βόχας 19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σιακαβέλλας, Σπίνας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

 

Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 20.30 (V.L. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Aμπελοκήπων 16.00 (V.L.-T.V.): Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Λουμσί, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ..

 

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.30 (V.L.-T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Μούζουλας, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Μπίτσικα.