Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πελεκούδας πήγε το Κύπελλο του Πρωταθλητή Παναθηναϊκού στο Δήμο Ζωγράφου

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ Παναγιώτης Πελεκούδας μαζί με το Κύπελλο για τον τίτλο του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το Δήμο Ζωγράφου.

Ο Πελεκούδας που πρόσφατα ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιο του με τους πράσινους, πήγε στο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Γιώργος Γιαννακόπουλος με τους συνεργάτες του.

Μαζί έκαναν μία ουσιαστική συζήτηση σχετικά με τον μέλλον του αθλήματος, τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και επίπεδο του Δήμου Ζωγράφου.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο Δήμο Ζωγράφου, έναν καταξιωμένο αθλητή, που πριν από λίγες ημέρες σήκωσε με τον Παναθηναϊκό το Κύπελλο του πρωταθλητή. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, πέρα, όμως, από εξαίρετος αθλητής είναι και σπουδαίος χαρακτήρας και μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη του αθλητισμού σε πολλά επίπεδα. Μαζί του έφερε και το Κύπελλο και είμαι σίγουρος ότι θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες να συνεργαστούμε στο μέλλον», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν και αθλητές καταξιωμένοι ο καθένας στο άθλημα του, που είναι συνεργάτες και υπάλληλοι του Νομικού Προσώπου, όπως η διεθνής παίκτρια μπάσκετ Λίλα Χατζηορίδου, ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Κάμπας και η διεθνής πολίστρια Σοφία Αλούπη.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.