Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της στο PAOK Sports Arena τη Δευτέρα 24/08/2020 ενόψει της αγωνιστικής σεζόν.

Ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας υποδέχθηκε τους αθλητές το πρωί της Δευτέρας (24/08) στο γήπεδο και, αφού τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, «έπιασε» δουλειά, με την ομάδα να χωρίζεται σε group των 3-4 ατόμων.

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/08), η ομάδα ακολούθησε πρόγραμμα με βάρη, ενώ σε αυτή την προπόνηση συμμετείχε και ο Pedro Telles, ο οποίος κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ομάδα θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων, με γήπεδο και βάρη, όλη την εβδομάδα, με το τεχνικό τιμ να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά που θα γίνει σε αυτό το στάδιο, καθώς βασική προτεραιότητα είναι η αποφυγή πιθανών τραυματισμών μετά την πεντάμηνη αγωνιστική απραξία και σωστή δουλειά, προκειμένου να επανέλθουν όλοι οι παίκτες στο σημείο προ της πανδημίας.

Την Τετάρτη (25/08) αναμένεται να συμπληρωθεί το «παζλ», οπότε και αναμένεται η άφιξη του Henrique Batajim, με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα να έχει από εκεί και έπειτα όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ