Ξεκίνησαν προετοιμασία οι "ερυθρόλευκοι"

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (31/8) το μεσημέρι η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών Ολυμπιακού εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι αθλητές της ομάδας μετά τις ιατρικές εξετάσεις που ξεκίνησαν το πρωί, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν έδωσαν οι: Κώστας Στιβαχτής, Θοδωρής Βουλκίδης, Δημήτρης Ριζόπουλος, Κρίστιαν Φρομ, Αλεξάνταρ Όκολιτς, Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς, Δημήτρης Ζήσης, Σταύρος Κασαμπαλής, Δημήτρης Εφραιμίδης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Τζιάβρας, ενώ ο Λετονός διαγώνιος Χερμάνς Έγκλεσκαλνς θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

O προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Καταρχάς είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα η επιστροφή μου στην ομάδα. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά αυτή, αφού η ομάδα προέρχεται από μια όχι καλή σεζόν και στόχος μας είναι να ανασυγκροτηθούμε και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρουμε όλοι και εγώ ακόμα περισσότερο, ότι Ολυμπιακός σημαίνει, νίκες, πρωταθλήματα, κύπελλα και αυτό που θα κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να ανταπεξέλθουμε στους στόχους που έχουμε θέσει όλοι μας».

Ο πασαδόρος του Θρύλου Κώστας Στιβαχτής ανέφερε:

«Κάνουμε μια καινούργια αρχή με πολλούς νέους αθλητές. Πιστεύω ότι είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες και το θέμα είναι γίνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Να έχουμε υγεία γιατί όπως είδαμε με την πανδημία, όλα ανατρέπονται. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και από κει και πέρα αυτό που πρέπει να καταλάβουμε και να σταθούμε είναι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και ότι θέλουμε τους τίτλους. Μπορεί να είμαστε νέα ομάδα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τη διεκδίκηση των τίτλων. Αυτή η ομάδα διεκδικεί πάντα τους τίτλους και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Θα δώσουμε το 100% με σκληρή δουλειά και πολύ πειθαρχία. Αυτά τα δυο είναι που θα μας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Κρίστιαν Φρομ ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω με τον Ολυμπιακό. Ήταν μια μεγάλη περίοδος αναμονής και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα σύλλογο που πρωταγωνιστεί και έχει πάντα μεγάλες φιλοδοξίες και δεν βλέπω την ώρα να αρχίσουμε τη σεζόν».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ