Φίλιππος Βέροιας: Άρχισε προπονήσεις ο Μπέατι, «στα χακί» Γραμμενούδης, Μιχελάκης(photos)

Με νέο πρόσωπο τον Αμερικανό Έρικ Μπέατι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προπόνηση του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας, από την οποία απουσίαζαν δικαιολογημένα δύο αθλητές.

Το νέο ξένο απόκτημα της ομάδας μας, που βρίσκεται στην Βέροια από το περασμένο Σάββατο, τηρώντας αυστηρά όλα όσα προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, βρέθηκε αρνητικός στο νέο τεστ που έκανε για κορονοϊο και σήμερα ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στην προετοιμασία της ομάδας.
Ο 22χρονος δίμετρος Αμερικανός άσος, μετά τη γνωριμία που είχε με τους συμπαίκτες του και το καλωσόρισμα του προπονητή, Σωκράτη Τζιουμάκα, πήρε μία «πρώτη γεύση» από το οικογενειακό κλίμα της ομάδας και τη δυναμική της, ενώ παρά τις διαφορές που συνάντησε, σε σχέση με το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, χάρηκε την προπόνηση και έδειξε πρόθυμος, να καλύψει το συντομότερο τα όποια κενά της προετοιμασίας.
«Χάρηκα πραγματικά την πρώτη μου προπόνηση στο Φίλιππο Βέροιας... Ερχόμενος εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά όλα τα παιδιά της ομάδας με "αγκάλιασαν" από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να αισθανθώ άνετα. Το επίπεδο εδώ είναι υψηλό, θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ελπίζω σύντομα «βρω τα πατήματα μου» και να καλύψω το χαμένο έδαφος». Το βόλεϊ είναι το ίδιο με αυτό που έπαιζα στο NCAA, λίγο πιο υψηλού επιπέδου εδώ και για αυτό θα χρειαστεί να να πηδάω ψηλότερα και να έχω δυνατότερα χτυπήματα, αλλά πιστεύω ότι γρήγορα θα είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ πλήρως στις νέες απαιτήσεις της Volleyleage» δήλωσε ο Αμερικανός ακραίος.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», Σωκράτης Τζιουμάκας, από σήμερα και για κάποιο χρονικό διάστημα θα στερηθεί των υπηρεσιών των αθλητών Αλέξανδρου Γραμμενούδη και Γιώργου Μιχελάκη, που αμφότεροι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Δελτίο τύπου: Φίλιππος Βέροιας