Δεν χάνει η ομάδα του Παναθηναϊκού

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό ματς έδωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Κηφισιά και αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 σετ.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έδωσαν το τρίτο φιλικό ματς μέσα σε 4 μέρες μετά από τους αγώνες με Φίλιππο Βέροιας και Μίλωνα.

Ο Παναθηναϊκός παρότι δυσκολεύτηκε δεν λύγισε και αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 σε μια έδρα που αναμένεται να δημιουργήσει δυσκολίες σε αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟ έμεινε πίσω σε κρίσιμα σημεία και τελικά το έχασε με 25-20 ωστόσο στο δεύτερο σετ το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο και το κατέκτησε με 19-25.

Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» έκαναν κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία με αποτέλεσμα να το χάσουν με 25-23. Όμως στο τέταρτο και τελευταίο σετ τα κατάφεραν με ψυχή και ποιότητα και πήραν το σετ με 23-25 ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2.

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος) : Γιάκομπσεν,Τσάτσιτς, Πελεκούδας, Πανταλέων, Συναδινός, Μάρκου, Μπαρμπούνης, Ρανγκέλ και Μούχλιας.

Α.Ο.Π. Κηφισιάς (Νίκος Ζαλμάς): Τσάμπερλεϊν, Νικολάκης, Μπάσης, Σπυριούνης, Παπαδόπουλος Π., Ζουπάνι / Κοντοστάθης (λ), Σωνάκης (λ), Κωτσάκης, Ζαρωτιάδης, Παπαδόπουλος Γ., Σπηλιώτης.