Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με συμμετοχή σχεδόν όλης της ομάδας του Παναθηναϊκού το φιλικό με την Καλαμάτα 80

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε της Καλαμάτας '80 που αγωνίζεται στην Pre League με 3-0 σετ (25-19, 27-25, 25-22) σε φιλικό ματς στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο σε όλη την διάρκεια του ματς και έδειξε καλά στοιχεία με τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.

Ο ΠΑO αγωνίστηκε χωρίς τους Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, Αλέξανδρο Ράπτη με τον πρώτο να εκτίει την στρατιωτική του θητεία και τον δεύτερο να είναι τραυματίας. Επιπλέον δεν αγωνίστηκαν οι Γιώργος Στεφάνου και Λούκας Ρανγκέλ που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και κατόρθωσε και πήρε το σετ έχοντας από την αρχή σταθερά το προβάδισμα με 25-19.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σετ ήταν για γερά νεύρα και το πήρε ο Παναθηναϊκός τελικά με 27-25 . Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι «πράσινοι» ήταν ψύχραιμοι και φρόντισαν να τελειώσουν τις φάσεις τη στιγμή που έπρεπε και κατέκτησαν τελικά το σετ με 25-22.

ΠAΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Πανταλέων, Γιάκομπσεν, Τσάτσιτς, Μάρκου, Μούχλιας, Πελεκούδας, Ρουσόπουλος, Μπαρμπούνης, Συναδινός, Στεφάνου (λ).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Ντάκουρης): Γεωργάτος, Μπεσής, Μπλάουελ, Δημητσέλης, Μπουσούνης, Δαλακούρας, Ξεροβασίλης, Ντόντης, Στάμος, Μπιρμπίλης, Παλέντζας, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Μπούρας και Κατσιαφλάκας.

«Πήραμε όλοι συμμετοχές»

Σε δήλωση του στο ww.pao1908.com ο πασαδόρος Φάνης Ρουσόπουλος είπε: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας για εμάς. Πήραμε χρόνο συμμετοχής αρκετά παιδιά και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα φιλικών μας και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουμε την Κηφισιά».

Πηγή: Γραφείο Τύπου Παναθηναϊκός Α.Ο.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.