Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΠΑΟΚ δε θέλει να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

O ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του εξέφρασε την πλήρη αντιθεσή του να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα:

"Ο ΠΑΟΚ, με αφορμή τον θόρυβο που δημιουργείται για την συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών ομαδικών αθλημάτων κατά την διάρκεια της καραντίνας μέχρι 30/11, δηλώνει την πάγια και αταλάντευτη θέση του, για διακοπή αυτών για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου.

Όταν διακόπηκαν τα πρωταθλήματα τον Μάρτιο όπου τα κρούσματα στην χώρα μας ήταν σε διψήφια νούμερα, κρίνουμε ως απολύτως εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε σκέψη συνέχισης αυτών όταν η πανδημία βρίσκεται στην έξαρση της αυτή τη στιγμή, και οι προβλέψεις μιλούν για ακόμα μεγαλύτερη εξάπλωση τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Όταν στον επαγγελματικό αθλητισμό, που οι συνθήκες ιατρικής παρακολούθησης των αθλητών είναι σε ανώτερο επίπεδο, υπάρχουν περιπτώσεις αθλητών (ποδοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστών) οι οποίοι ταλαιπωρούνται από την πανδημία και δημιουργούνται προβλήματα αναβολής αγώνων, δεν κατανοούμε πως θα συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Στην απευκταία περίπτωση που το πάθος επικρατήσει της κοινής λογικής, καλούμε την ελληνική πολιτεία εάν και εφόσον αποφασίσει την συνέχιση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων κατά το διάστημα της καραντίνας, να αναλάβει τις ευθύνες που θα προκύψουν από αυτή την απόφαση".
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.