Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφτασε Σύρο ο Ιγκόρ Γιούρισιτς

Στη Σύρο βρίσκεται από σήμερα ο νέος προπονητής του Φοίνικα Σύρου ONEX Ιγκόρ Γιούρισιτς.

Ο Κροάτης «τεχνικός» πάτησε πριν λίγη ώρα το πόδι του στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων και πλέον είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ενόψει της επανεκκίνησης του φετινού πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.

Τον Ιγκόρ Γιούρισιτς υποδέχτηκε στο λιμάνι της Σύρου ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Μανώλης Βαμβακούσης, ο Γραμματέας Αντώνης Σολάρης και η υπεύθυνη του Γραφείου της ομάδας Μύριαμ Μαραγκού.

Η ανακοίνωση συνεργασίας της ομάδας με τον Ιγκόρ Γιούρισιτς αναφέρει:
Ο Α.Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη προπονητή Ιγκόρ Γιούρισιτς .O νέος προπονητής της ομάδας μας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Γαλλία στην Harnes Volley-Ball. Εργάστηκε στην βελγική Menen, και επέστρεψε στη Γαλλία Tourcoing Lille Métropole (2016-2020) όπου κατέκτησε το κύπελλο με την Tourcoing το 2018. Την σεζόν 2020-2021 ανέλαβε την «μυθική» Λοκομοτίβ Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ, κάτοχο 3 Champions League και 8 Πρωταθλημάτων Ρωσίας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των συλλογικών μας στόχων .

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.