Με τον Μίλωνα στην Κηφισιά κλείνει η 4η αγωνιστική

Με το αττικό ντέρμπι μεταξύ της Κηφισιάς και του Μίλωνα θα κλείσει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Volley League.
Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Κυριάκος Σπυριούνης της Κηφισιάς που θα παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα (4η αγωνιστική, 23/1, 18:00, Livestreaming στο κανάλι youtube της Volley League TV, Διαιτητές: Φραγκάκης, Κυριοπούλου).

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και τη σεζόν 2012-13 με την Κηφισιά να σημειώνει δύο νίκες. Από εκείνη την ομάδα της Κηφισιάς αγωνίζεται ακόμα ο Δημήτρης Νικολάκης, ενώ ο Κυριάκος Σπυριούνης αγωνίζονταν στο Μίλωνα.

H Κηφισιά προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη με 3-0 σετ και με ανεβασμένο ηθικό θα επιχειρήσει να πάρει την πρώτη της εντός εδρας νίκη στο πρωτάθλημα 2020-21. Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος γνώρισε ήττες στο Ζηρίνειο από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ και τον Παναθηναϊκό 3-0 σετ. Ο Κυριάκος Σπυριούνης προέρχεται από τον Μίλωνα και θα παίξει πρώτη φορά στο πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε και στέφθηκε πρωταθλητής σε εφήβους και παίδες.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Το παιχνίδι στο Ζηρίνειο απέναντι στον Μίλωνα είναι κομβικής σημασίας για την Κηφισιά, καθώς θα δείξει σε μεγάλο βαθμό που θα κινηθούμε τη φετινή περίοδο και τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα. Μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να έχουμε καλό σερβίς ώστε να χαλάσουμε την υποδοχή των φιλοξενούμενων, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό θα είναι να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο side out απέναντι σε μία σκληρή ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και μακάρι να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα».

Ο Μίλωνας προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και το βαθμό που πήρε στον Άγιο Θωμά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρας δήλωσε: «Οπως δείξαμε με τον Παναθηναϊκό είμαστε καλά, είμαστε δυνατοί και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελεύθερα για μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Κηφισιά είναι πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα που παίζει σταθερά. Πρέπει να έχουμε διάρκεια και καλό ρυθμό σε ένα γήπεδο πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο. Μακάρι να γίνει καλός αγώνας και γιατί όχι να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».


Volley League 2020 - 4η αγωνιστική

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ηράκλειο, Λίντο 17:30 (Live Streaming V.L.): Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 

Διαιτητές: Αγγελίδης, Βελώνης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κανδηλιεράκης, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

PAOK Sports Arena 20:00 (EΡT-3) Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Βέροια, γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Βέροιας, 17.00 (Live Streaming V.L.): Α.Π.Σ. Φίλιππος - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σαρακινίδης, Πλιάχα, Γραμματεία: Ψάρρα Μαρ.

Κηφισιά, Ζηρίνειο 18:00 (Live Streaming ): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Φραγκάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Κατερλή, Γραμματεία: Μπίτσικα.