Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Βόρειοι" και "Νότιοι" μονομαχούν για την πρώτη τους νίκη

Στο γυμναστήριο Λίντο της Κρήτης ο ΟΦΗ και ο νεοφώτιστος Φίλιππος Βέροιας θα δώσουν ραντεβού για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 5ης αγωνιστικής (27/1, 17:00, Live Streaming Volley League, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αγγελίδης).
Οι δύο μονομάχοι κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Κρήτης προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Άκη Φλαούνα ο οποίος δήλωσε για τον αγώνα: «Είναι απο τα παιχνίδια που κυνηγάμε. Είναι απο τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε ώστε να πάρουμε πόντους. Να έχουμε το αβαντάζ έναντι της Βέροιας. Αυτό το παιχνίδι, αλλά και το επόμενο με το Μίλωνα, είναι πολύ σημαντικά για μας. Δουλεύουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα μας, στους πόντους που παίρνουμε απο το μπλοκ-άμυνα. Εκεί χρειαζόμαστε παραπάνω πόντους για να κερδίζουμε και σετ».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Νίκος Καρατζάς, ανέφερε: «Είναι ένα ντέρμπι για μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί χρειαζόμαστε τους πόντους. Για άλλη μία φορά θα αγωνιστούμε στο Λίντο όμως σε άδειο γήπεδο, είναι πολύ δύσκολα για όλους τους αθλητές να βρουν ρυθμό. Εχουμε συνηθίσει ο κόσμος να μας αγκαλιάζει και μας δίνει άλλη ώθηση, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Ο Φίλιππος για άλλη μία φορά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Στέλιου Τζιουμάκα και το κενό του θα καλυφθεί εκ των ενόντων:

Ο προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Επειτα από 4 παιχνίδια με ισάριθμα φαβορί για τον τίτλο, έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια, που πρέπει να τα κερδίσουμε. Στην Κρήτη είναι μία μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους από την αρχή του πρωταθλήματος, που θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση. Τους περισσότερους ξένους παίκτες της κρητικής ομάδας, δεν τους ξέρουμε, δεν έχουν ξαναπαίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και κάποιους άλλους τους γνωρίζουμε. Παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας και πρέπει να φύγουμε από το Ηράκλειο με βαθμούς. Βλέπουμε τις αδυναμίες που έχουμε και θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο διαγώνιος Γιώργος Τζιουμάκας που αναμένεται να σηκώσει το βάρος της επίθεσης δήλωσε:  «Είναι ένα κρίσιμο ματς και πάμε στο Ηράκλειο να πάρουμε τρεις βαθμούς. Είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα μας, η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και ψυχολογικούς λόγους και πιστεύω θα την πάρει. Δεν έχουμε παίξει ποτέ με τον ΟΦΗ, αλλά έχουμε δει τον αντίπαλο στα φετινά του ματς και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Ξέρουμε τις αδυναμίες που έχει η ομάδα μας, μας λείπει ο Στέλιος (σ.σ Τζιουμάκας), ο βασικός μας ακραίος, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο το κενό αυτό και να κερδίσουμε».

 
Volley League 2020 - 5η αγωνιστική

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Μουλά Λ., Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ηράκλειο, Λίντο, 17.00: Ο.Φ.Η. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κόκκας, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Πακιουφάκη.

Μαρούσι, Αγίου Θωμά, 18.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Kυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Νικάκης, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ερμούπολη, Δ. Βικέλας Σύρου, 18.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Κουτσούλας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.