Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Συνάντηση κορυφής" στο Μαρούσι

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.
Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στο φιλέ του γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και για πρώτη φορά μετά τους ημιτελικούς του περσινού πρωταθλήματος. Eίναι ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ FLIX. (5η αγωνιστική, 27/1, 18:00, EΡΤ FLIX, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Kυριοπούλου).

O Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα αλλά για τους πράσινους είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν και μάλιστα απέναντι στην ομάδα που απέκλεισε στους ημιτελικούς της σεζόν 2019-20 ανοίγοντας το δρόμο για τον τίτλο μετά από 10 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει 11 βαθμούς και με τρίποντο θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Φιλίππου Βέροιας με 3-0 σετ.

Οι πατρινοί άσσοι του «τριφυλλιού» Παναγιώτης Πελεκούδας και Αλέξανδρος Ράπτης σε δηλώσεις τους στο pao1908.com αναφέρθηκαν σχετικά με το ματς και το πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας ανέφερε: «Στη Βέροια κερδίσαμε ένα ματς που δείξαμε ότι είμαστε φαβορί και δεν μείναμε μόνο στο θεωρητικό κομμάτι. Είναι δύσκολο και για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τις άλλες ομάδες με τα απανωτά παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Εμείς δεν έχουμε παίξει κάποιο ματς με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου ωστόσο σαν Παναθηναϊλός οφείλουμε για το καλύτερο δυνατό αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να είμαστε αήττητοι στην έδρα μας. Η ομάδα μας είναι ακριβώς η ίδια με πέρυσι, αλλάξαμε μόνο το λίμπερο και πήραμε ένα εξίσου καλό λίμπερο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του Αλέξανδρου Ράπτη που τόνισε: «Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σίγουρα είμαστε ένα από τα φαβορί, ο στόχος μας είναι να επαναλάβουμε την πορεία που ακολουθήσαμε πέρυσι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρυσι ήμουν ΜVP αλλά πάλι θα προτιμούσα να κατακτήσει η ομάδα μου το πρωτάθλημα και ας μην ήμουν MVP».

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ στην έδρα του. Ο δικέφαλος θέλει με κάθε τρόπο να επιστρέψει στις νίκες και κυρίως να μη δημιουργηθεί μεγάλη απόσταση από τον Παναθηναϊκό. Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον ΟΦΗ που ακόμα δεν έχει οριστεί.

Τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια δεν επηρεάζουν την αποστολή στην Αθήνα καθώς ο Κώστας Δεληκώστας δεν θέλει να χαλάσει η ηρεμία της ομάδας.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο κεντρικός της ομάδας, Αντρί Αγκάνιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Το πρόγραμμα μας είναι απαιτητικό και έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δυνατό τεστ. Δουλέψαμε σκληρά για να διορθώσουμε όποια λάθη κάναμε απέναντι στον Φοίνικα Σύρου. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το διπλό».

Σε 67 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 40-27.


 
Volley League 2020 - 5η αγωνιστική

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Μουλά Λ., Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ηράκλειο, Λίντο, 17.00: Ο.Φ.Η. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κόκκας, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Πακιουφάκη.

Μαρούσι, Αγίου Θωμά, 18.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Kυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Νικάκης, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ερμούπολη, Δ. Βικέλας Σύρου, 18.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Κουτσούλας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.