Ντέρμπι στο "Μελίνα Μερκούρη"

Μετά το νικηφόρο πέρασμα με 3-0 σετ, από την έδρα του ΠΑΟΚ στην Πυλαία το πρόγραμμα της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού περιλαμβάνει μια ακόμα καθοριστική αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (4/2) στις 20:00 τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με μοναδικό στόχο την 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. H αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Volley League, θα μεταδοθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αγώνας γοήτρου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι η πιο συνθέτη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στη φετινή περίοδο. Ο αγώνας αυτός απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση, υπομονή και αποφασιστικότητα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σε κάθε αγώνα και καλύτεροι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να είχαμε και την βοήθεια του κόσμου μας κάτι που θα μας έδινε μεγάλη ώθηση. Στόχος είναι η νίκη για την ομάδα μου». 

Ο Γερμανός ακραίος του Θρύλου, Κρίστιαν Φρομ δήλωσε: «Οπωσδήποτε κοιτάμε μπροστά για να παίξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης επειδή είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για το σύλλογο και επίσης πολύ σημαντικό για να πραγματοποιήσουμε ένα ακόμα βήμα όσον αφορά το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν αυτό το ντέρμπι δεν θα είναι το ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια, με λιγότερη «καυτή» ατμόσφαιρα επειδή θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους, εμείς οφείλουμε να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ, να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε τους σημαντικούς βαθμούς».

Από το Γραφείο Τύπου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. / olympiacossfp.gr