Στην Βέροια η Κηφισιά σε αγώνα σε Live Streaming

Στο Μακροχώρι της Βέροιας και στο τοπικό κλειστό «ΔΑΚ Δ. Βικέλας» θα γίνει την Τετάρτη 24/2 ο μοναδικός αγώνες της 13ης αγωνιστικής της Volley League μεταξύ του τοπικού Φιλίππου Βέροιας και του ΑΟΠ Κηφισιάς (24/2, 18:00, Live Streaming Volley League, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου).

Με καλή ψυχολογία από την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Φίλιππος θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών στη μάχη για την 5η θέση που φυσικά δεκδικεί και η Κηφισιά.

Στον Α΄γύρο ο Φίλιππος νίκησε με 3-0 σετ την Κηφισιά η οποία είχε πολλές απουσίες τότε.

Στην παρθενική αναμέτρηση των δύο ομάδων ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς είχε κερδίσει τον Ιανουάριο του 2020 με 3-0 σετ στη Βέροια, σε αγώνα των «16» του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Η Κηφισιά έχει κάνει την προετοιμασία της μετά τον κορονοϊό, είναι έτοιμη όπως έδειξε και στο ματς με το Μίλωνα, σε αντίθεση με εμάς που προσπαθούμε να συνέλθουμε, σωματικά γιατί το σώμα έχει ταλαιπωρηθεί από τον ιό και να βρούμε το γήπεδο μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας. Για το σχήμα που θα αγωνιστούμε πάλι δεν είμαστε σε θέση να πούμε πολλά πράγματα, αφού δεν γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει κάθε αθλητής, αν θα έχει δυνάμεις και για αυτό θα κινηθούμε ανάλογα με το πως θα είναι μέσα στο παιχνίδι κι όπως μας πάει… Γεγονός πάντως είναι πως το αυριανό ματς δε θα έχει καμία σχέση με αυτό του ά γύρου, αφού για τους λόγους που αναφέραμε, η θέση μας θα είναι πολύ πιο δύσκολη».

Ο κεντρικός της Βέροιας Τάσος Γάτσης είπε: «Και οι δύο ομάδες θέλουμε οπωσδήποτε το τρίποντο, αφού είμαστε σχεδόν στα ίδια επίπεδα, αλλά αυτή τη χρονική στιγμή οι αντίπαλοί μας είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Η Κηφισιά ξεπέρασε νωρίτερα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν από τον κορονοϊό, ενώ εμείς τώρα ουσιαστικά ξεκινάμε να «βρίσκουμε τα πατήματά μας». Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς, να σταματάς και να ξεκινάς ξανά, αφού κάποιοι αθλητές το έχουν κάνει τρεις φορές φέτος από την προετοιμασία. Όπως και να χει όμως, εμείς θα «χτυπήσουμε» το παιχνίδι στα ίσα, με πρώτο στόχο το τρίποντο και μετά ό,τι καλύτερο μπορούμε να κερδίσουμε».

Η Κηφισιά έχει 9 βαθμούς σε 9 αγώνες και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος ώστε να κλειδώσει την 5η θέση.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Με όποια σύνθεση και να αγωνιστεί ο Φίλιππος, θα είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε σαφή εικόνα. Πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή σε μπλοκ απέναντι σε συγκεκριμένους παίκτες των γηπεδούχων. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε με μεγάλη θέληση για να αποδεικνύουμε ότι η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε δεν μας ταιριάζει. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μαζέψουμε τους βαθμούς που μπορούμε με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών».

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Μελλές είπε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία έχει τις απουσίες της λόγω του κορωνοϊού. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στους τομείς που είμαστε καλοί. Θέλουμε να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι βρίσκουμε σαν ομάδα τον ρυθμό μας. Έχουμε επιστρέψει σε μία γηπεδική καθημερινότητα. Στόχος μας είναι η νίκη και γιατί όχι και οι τρεις βαθμοί».

Volley League Ανδρών - 13η αγωνιστική

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Νικάκης, Κατερλή, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Δ.Α.Κ. Βέροιας, 18.00: Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σαρακινίδης, Χανός, Γραμματεία: Ψαρρά Μ..

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τόλιος, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Μπίτσικα.