Με στόχο την 5η νίκη επισκέπτεται το "Κροίσος Πέρσης" ο Φίλιππος Βέροιας

Στο κλειστό της Ν. Σμύρνης «Κροίσος Πέρσης» ο Μίλωνας φιλοξενεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας στο ματς της 14ης αγωνιστικής Volleyleague (14η αγωνιστική, 27/2, 20:00, Live Streaming Volley League, Διαιτητές: Βουδούρης-Κουτσούλας).
 

Ο Μίλωνας σε 11 αγώνες έχει 9 βαθμούς και εντός έδρας προέρχεται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Θα απουσιάσε και πάλι ο Γιώργος Δρογκάρης.

«Και οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς τους βασικούς τους πασαδόρους. Είναι παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στην κανονική περίοδο. Ο πρώτος αγώνας ολοκληρώθηκε 3-2 σετ για τον Φίλιππο. Περιμένω σκληρό και δυνατό αγώνα», δήλωσε ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας.

Η μαχητική ομάδα της Βέροιας θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις και να φύγει από την αθηναϊκή έδρα με την 5η φετινή της νίκη.

O προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Η ομάδα προπόνηση με προπόνηση εμφανίζεται καλύτερη και βρίσκει ρυθμό. Πάμε στη Ν Σμύρνη να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Ο διαγώνιος της ομάδας της Βέροιας, Γιώργος Τζιουμάκας δήλωσε: «Κατεβαίνουμε στο Μίλωνα για να πάρουμε τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Έχουνε περάσει αρκετές μέρες από τότε που μας χτύπησε ο κορονοϊός, κάνουμε κανονικά προπόνηση εδώ και μια εβδομάδα και στόχος μας είναι ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Περιμένω ένα γίνει όπως και στη Βέροια ένα ακόμη ντέρμπι καθώς είμαστε δύο ισάξιες ομάδες και ας κερδίσει η καλύτερη…»

Είναι η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίσημο αγώνα της Volley League, με τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας να έχει κερδίσει στο ματς του α’ γύρου στη Βέροια με 3-2 σετ.

Οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό προετοιμασίας στη Ν. Σμύρνη τον περασμένο Σεπτέμβριο το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2 σετ.

Volley League Ανδρών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Κλειστό «Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη, 20.00 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Ζηρίνειο Κηφισιάς, 17:00 (ΕΡΤ-Sports): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Volley League Ανδρών - Εξ αναβολής - 11η αγωνιστική

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Κλειστό Αγίου Θωμά 17.00 (Live Streaming V.L.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.