Ο ΠΑΟΚ για καλύτερες μέρες στην Κηφισιά

Με τον αγώνα μεταξύ του Α.Ο.Π.Κηφιιάς και του ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή θα συνεχιστεί η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League.
(14η αγωνιστική, 28/2, 15:00, EΡΤ Sports, Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας).

Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων έχουν... στοιχειώσει. Ο αγώνας του β΄γύρου στο πρωτάθλημα 2019-20 ματαιώθηκε λόγω της καραντίνας και ο αγώνας του α΄γύρου 2020-21 αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19.

H Kηφισιά σε 9 αγώνες έχει 9 βαθμούς. Ο προηγούμενος αγώνας με τον Φίλιππο στη Βέροια αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και τελευταίος αγώνας ήταν με το Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη τον οποίο και νίκησε με 3-2 σετ.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Είναι από αυτά τα παιχνίδια που βλέπουμε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και πόσο ανταγωνιστική μπορεί να είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά είναι στις θέσεις 1-4. Για εμάς είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε με την απόδοσή μας, ότι μας αδικεί η βαθμολογική μας θέσει και ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο κοντά σε συγκεκριμένες ομάδες. Δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ έχοντας νέο προπονητή. Πάντα αλλάζει η ψυχολογία μία τέτοια αλλαγή. Για εμάς σημαντικό είναι να έχουμε καλό σέρβις. Επίσης η υποδοχή και η οργάνωση του παιχνιδιού απέναντι στα καλά τζαμπ σέρβις του ΠΑΟΚ».

Ο κεντρικός του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Αχιλλέας Μπάσης ο οποίος επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό δήλωσε: «Ασφαλώς και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει και νέο προπονητή. Μέσα στο Ζηρίνειο θα προσπαθήσουμε να βάλουμε του βάλουμε δύσκολα και γιατί όχι να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Για να το πετύχουμε θα πρέπει να παλέψουμε σε κάθε πόντο και να πιέσουμε με το σέρβις την υποδοχή του ΠΑΟΚ». 

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο πρωτάθλημα με νέο προπονητή τον Νίκολα Ματιάσεβιτς. Ο γαλλοσέρβος προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε αγώνα της Volley League.  Ο ΠΑΟΚ σε 8 αγώνες έχει 17 βαθμούς και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στοχεύει σε μηδενικές απώλειες στα έξι ματς που έχει να δώσει μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα συναντήσουμε την Κηφισιά για πρώτη φορά φέτος, είναι μία καλή ομάδα που είναι πιο δυνατή όταν παίζει στην έδρα της. Εμείς μετά τις βαθμολογικές απώλειες που είχαμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να ανεβάσουμε την απόδοση μας ατομικά και ομαδικά, για να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα».
 

Σε 28 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 21-7 ενώ ο δικέφαλος έχει σερί νικών 11-0.  


 

Volley League Ανδρών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Κλειστό «Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη, 20.00 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Ζηρίνειο Κηφισιάς, 17:00 (ΕΡΤ-Sports): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Ονόπας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Volley League Ανδρών - Εξ αναβολής - 11η αγωνιστική

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Κλειστό Αγίου Θωμά 17.00 (Live Streaming V.L.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Αρβανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

πηγή: ΕΣΑΠ