Ο ΟΦΗ στη Σύρο για μια ανταγωνιστική εμφάνιση (video)

Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός στη Σύρο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της περιόδου με τον Φοίνικα ONEX που θα γίνει την Τετάρτη (24/3, 6μμ), για την 14η αγωνιστική της Volley League, δήλωσαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας, οι αθλητές Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ο Christoph Marks και ο Μιχάλης Σαρικείσογλου.

Οπως τόνισε ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, «έχουμε ένα ταξίδι, ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, που παίζει πολύ καλό βόλει. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Ο Γερμανός διαγώνιος του ΟΦΗ, Christoph Marks, ανέφερε πως «μπορεί να είναι και το τελευταίο μας παιχνίδι. Εχουμε κίνητρο. Ψάχνουμε μια νίκη, γιατί όχι. Θα το προσπαθήσουμε».
Ενώ ο πολύπειρος Μιχάλης Σαρικείσογλου, τόνισε ότι «όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο αντίπαλος. Είναι και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμεις θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί για να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια με μια καλή εμφάνιση. Μετά θα περιμένουμε τις εξελίξεις, ότι μας πεί η Λίγκα για πλέι-άουτ και Κύπελλο».

Δελτίο τύπου ΟΦΗ

Πολυμέσα