«Πρώτη» με απουσίες για τον Παναθηναϊκό

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι (24/8) την πρώτη συγκέντρωση στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι «πράσινοι» αθλητές ξεκίνησαν επίσημα την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν με τους Άξελ Γιάκομπσεν, Λούκα Ρανγκέλ, Δημήτρη Γκαρά, Αχιλλέα Μπάση, Σωτήρη Συναδινός, Φάνη Ρουσόπουλο, Στάθη Αραμπόπουλο, Βασίλη Σερεμέτη και τον Παναγιώτη Φιλιππακόπουλο που αγωνίζεται στο εφηβικό του Παναθηναϊκού.

Οι αθλητές Πρωτοψάλτης, Ράπτης, Ανδρεόπουλος, Μάρκου, Βαν Ντεν Ντρις, Στάλεκαρ, ο προπονητής του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο βοηθός προπονητή Παύλος Καραμαρούδης θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις ολοκληρώσουν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Ρούλης Αγραπιδάκης δήλωσε στο www.pao1908.com για τη νέα χρονιά: «Σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τη νέα χρονιά. Οι στόχοι μας είναι ίδιοι όπως κάθε χρόνο, δηλαδή να πρωταγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα μας έχει στελεχωθεί σωστά και έχει δυναμώσει ακόμα περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε τα ίδια θέματα και φέτος σχετικά με την πανδημία. Εύχομαι να είμαστε υγιείς τόσο εμείς όσο και οι άλλες ομάδες ώστε να γίνει ένα πρωτάθλημα όπως αρμόζει στη λίγκα και όλοι οι αθλητές να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των ομάδων τους».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες και τα πρωτόκολλα  ασφαλείας που επιτάσσει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση του Covid-19.