Μισός... Έλληνας δηλώνει ο Αμπράο μετά την τελευταία μεταγραφή στην Ελλάδα

Για 4η χρονιά θα αγωνιστεί στην Ελληνική Λίγκα, ο 26χρονος (1μ95) Βραζιλιάνος ακραίος Rodrigo Ruiz Abrao, φετινό μεταγραφικό απόκτημα, του ΟΦΗ.

Ο Αμπράο, βρίσκεται ήδη στην Κρήτη και έχει ήδη τεθεί στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, σε Παμβοχαϊκό (2018-19), και ΠΑΟΚ (2019-20), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, φόρεσε τη φανέλα, της Κηφισιάς.
Για τον Αμπράο, ο ΟΦΗ, είναι η τέταρτη διαφορετική ομάδα, που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Ο Βραζιλιάνος ακραίος μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ ofivolleyball.gr δεν έκρυψε την χαρά του, για το γεγονός ότι ,θα αγωνιστεί ξανά, στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Όπως χαρακτηριστικά είπε «νοιώθω…μισός Ελληνας!».
Και πρόσθεσε ότι «αγαπώ τη χώρα σας, ενώ και το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου, με δυνατές ομάδες και καλούς παίκτες».

Ο Αμπράο ανέφερε για την φετινή σεζόν ότι «χαίρομαι που είμαι στον ΟΦΗ και θα δουλέψω ξανά με τον κ. Δεληκώστα. Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους και για την δική μας ομάδα, να πετύχει τους στόχους της. Για αυτό το λόγο ήρθα στον ΟΦΗ, για να τον βοηθήσω. Εχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε και τις τοπ ομάδες, της κατηγορίας. Γιατί όχι να μην τους κερδίσουμε και σε κάποιο παιχνίδι".
*Το βράδυ αναμένεται στο Ηράκλειο και ο 28χρονος (21/10/1994) διαγώνιος(2μ04) Igobe Sikuku, απο την Μποτσουάνα της Αφρικής.

Δελτίο τύπου ΟΦΗ