Ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι στη Volleyleague ο Άθλος

Στην κοσμοπολίτικη Ερμούπολη της Σύρου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του Άθλου Ορεστιάδας, όπου το Σάββατο στις 19.00 θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Volleyleague τον πανίσχυρο γηπεδούχο, εκ των 4 φαβορί για τον φετινό τίτλο, Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, με στόχο να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το ταξίδι για το όνειρο της ομάδας μας άρχισε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 21/10, όπου η αποστολή μετέβη από την Ορεστιάδα οδικώς στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια πέταξε για την Αθήνα. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η υποδοχή στην αίθουσα διακεκριμένων επιβατών, έκανε την αναμονή της πτήσης για την «βασίλισσα των Κυκλάδων», μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για τα μέλη της αποστολής του Άθλου Ορεστιάδας. Στο VIP lounge αθλητές αλλά και τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να συζητήσουν, αλλά και να απολαύσουν σνακ, χυμούς αναψυκτικά και καφέ σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Ο team μάνατζερ των γηπεδούχων, Μανώλης Βαμβακούσης, καλωσόρισε την ομάδα μας κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης, όπου στην ομώνυμη έδρα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΖ,  αύριο το απόγευμα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό, στην προσπάθεια για μια καλή αρχή στην παρθενική της παρουσία στα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ. Η αποστολή του Άθλου φυσικά μόνο εύκολη δεν θα ναι, ωστόσο η αισιοδοξία για μια επιτυχημένη φετινή πορεία δεν λείπει από τα μέλη της ομάδας μας, όπως δήλωσαν ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ο τεχνικός της ιστορικής ανόδου του Άθλου και ο αρχηγός μας.

Θεόδωρος Χουσίδης (Προπονητής Άθλου Ορεστιάδας): «Κατά την εκτίμησή μου η φετινή Volleyleague θα έχει πολύ συναρπαστικούς αγώνες, θα γίνουν δυνατές αναμετρήσεις και πιστεύω θα είναι πολύ αμφίρροπες. Οι δικοί μας στόχοι, ως νεοφώτιστη ομάδα, είναι η γρήγορη παραμονή και αν το καταφέρουμε αυτό, θέλουμε να κοιτάμε και λίγο παραπάνω. Θεωρώ ότι οι ομάδες που θα κινηθούν για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, με δυνατά αουτσάϊντερ τον Φοίνικα Σύρου και τον ΠΑΟΚ».

Δημήτρης Ριζόπουλος (αρχηγός Άθλου Ορεστιάδας): «Το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague αναμένεται πολύ δυνατό και συναρπαστικό! Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και περιμένουμε να δούμε ωραίους αγώνες με πλούσιο θέαμα. Από κει και πέρα όσον αφορά στη δικιά μας ομάδα, ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να πετύχουμε γρήγορα το στόχο της παραμονής, ώστε στη συνέχεια να κοιτάξουμε τις υψηλότερες θέσεις. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» και με τη φωνή και την ενέργειά του, να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά τον πρωταθλητή, πιστεύω θα κριθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, χωρίς φυσικά να ξεχάσουμε τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου, που είναι εξίσου δυνατές ομάδες και μπορεί στο τέλος να κάνουν την ανατροπή.»

Το ντεμπούτο της ομάδας μας στη Volleyleague θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τις live streaming μεταδόσεις του καναλιού της Volley League – ESAP TV στο You Tube.

 Σάββατο 22 Οκτωβρίου2022

Γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» Ερμούπολη, 19.00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.