Με.. αέρα αισιοδοξίας και πίστη για νίκη ο Άθλος στην Κηφισιά

Έπειτα από τρεις “άκαρπες” φετινές εξόδους ο Άθλος Ορεστιάδας θα αναζητήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 17.00  (Live Streaming ESAP T.V.)  στην Κηφισιά την πρώτη του νίκη πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση του «Ζηρινείου» με τον Α.Ο.Π. Κηφισιάς, που ανοίγει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μετά και τη νέα εντυπωσιακή της εμφάνιση με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, είναι πολύ καλό και αύριο το πρωί η αποστολή του Άθλου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Τσολακίδη θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα, για να διεκδικήσει όπως πάντα τη νίκη κόντρα σε έναν ακόμη πολύ επικίνδυνο και φορμαρισμένο αντίπαλο.

«Πάντα ένα παιχνίδι στην Κηφισιά είναι πολύ δύσκολο, καθώς η αθηναϊκή ομάδα εδώ και χρόνια συγκαταλέγεται στις δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ. Είναι μία ομάδα καθ’ όλα πάρα πολύ σοβαρή και οργανωμένη και γενικά το έργο μας αύριο προβλέπεται δυσχερές. Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσης που έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας και θα πάμε στην Κηφισιά να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Το παν είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να δείξουμε για ένα ακόμη παιχνίδι το καλό μας «αγωνιστικό πρόσωπο» τόνισε ο τεχνικός μας Ηλίας Κρεούζης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Το «χαμηλοταβάνο» Ζηρίνειο, «φόβητρο» όπως πάντα για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα, φέτος με “3 στα3” φαντάζει ως “απόρθητο κάστρο” για τους αήττητους εκεί γηπεδούχους. Ωστόσο για τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Κάιο Σέζαρ Ντε Πρα και τον πασαδόρο μας Σταύρο Κασαμπαλή, που στο παρελθόν αγωνίστηκαν με επιτυχία στην αθηναϊκή ομάδα, αποτελεί γνώριμη έδρα και αμφότεροι δήλωσαν προετοιμασμένος για τις απαιτητικές συνθήκες του αγώνα, αλλά και “διψασμένοι” για νίκη.

«Παίζουμε κόντρα στην πρώην ομάδα μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό τον αγώνα» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος «μπόμπερ» του Άθλου Ορεστιάδας, Κάιο Ντε Πρα και πρόσθεσε: «Η ομάδα μας χρειάζεται μια καλή εμφάνιση, αλλά πρέπει παράλληλα να φτάσουμε στη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά, η ομάδα μας μετά από 5 αγωνιστικές είναι πολύ “διψασμένη” για νίκη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους 3 βαθμούς, ώστε να πετύχουμε αυτή την πρώτη μας φετινή επιτυχία για την ομάδα και τους φιλάθλους μας».

Από την πλευρά του, ο  μέχρι πριν λίγους μήνες “μαέστρος της αθηναϊκής ομάδας, Σταύρος Κασαμπαλής υποστήριξε τα εξής: «’Oπως η Ορεστιάδα έχει δώσει φέτος “ζωή” στο ελληνικό βόλεϊ με την “καυτή” έδρα της έτσι και το Ζηρίνειο αρκετά χρόνια τώρα συντηρεί μια “ζέστη” και δυνατή έδρα με το ιδιαίτερο γήπεδο και τον κόσμο της. Από την μια λοιπόν η Κηφισιά φέτος έχει βρει τα “πατήματά” της από νωρίς και από την άλλη εμείς “διψάμε” πολύ για την πρώτη μας νίκη και για αυτήν θα παλέψουμε . Προσπαθούμε πολύ, προπονούμαστε ακόμη περισσότερο και πρέπει να ανταμείψουμε τους εαυτούς μας, ώστε να πάρουμε ώθηση και να αρχίσουμε να “ρολαρουμε” καλύτερα στη συνέχεια».

Info

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας (Live Streaming ESAP T.V.)

Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου

ΠΗΓΗ https://athlos.club Ω