Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντέρμπι επιβίωσης στη Σκύδρα (LIVE STREAMING)

Το ντέρμπι της επιβίωσης μεταξύ των δύο ουραγών της βαθμολογίας Αριστοτέλη Σκύδρας και Ο.Φ.Η. θα ανοίξει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League (Γυμναστήριο Καλυβίων, 12η αγωνιστική, 28/1, 18:00, Live Streaming ESAP T.V., You Tube, Διαιτητές: Αβραμίδης, Δανιηλίδου).

Οι δύο ομάδες έχουν από 3 βαθμούς και δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση καλύπτοντας παράλληλα τη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες ώστε να βλετιώσουν τη θέση τους ενόψει των πλέι άουτ.

O Αριστοτέλης Σκύδρας έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή επί του Άθλου με 3-2 σετ, στο γυμναστήριο των Καλυβίων.

Ο Ο.Φ.Η. παρουσιάζεται ενισχυμένος με την παρουσία του Γιώργου Τζιουμάκα στη θέση του διαγωνίου. Στον αντίποδα, αποχώρησαν ο Τζάρβιτς και ο Αλέξανδρος Χήρας ο οποίος πήγε στον Πήγασο Πολίχνης. Η ομάδα της Κρήτης διεκδικεί την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Στον Α γύρο ο Ο.Φ.Η. είχε νικήσει τον Αριστοτέλη Σκύδρας 3-0 σετ.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας δήλωσε: «Ηρθα για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να σώσουμε την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για τον ιστορικό ΟΦΗ και θα βρίσκομαι σε ένα από τα πιο ωραία νησιά της Ελλάδος. Τα αποτελέσματα δεν έχουν πάει καλά στην ομάδα στον πρώτο γύρο. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει. Ο πρόεδρος κάνει πολλές κινήσεις. Σε ότι με αφορά, ήρθα για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να σώσουμε την ομάδα. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα. Πρέπει να κάνουμε νίκες, όσες πιο πολλές γίνεται. Να δεθούμε σαν ομάδα, να παίξουμε καλό βόλει και οι νίκες και η σωτηρία θα έρθει».

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.