Με δείπνο έκλεισε η χρονιά για τον Άθλο

Με χαμόγελα, κέφι και έντονα συναισθήματα ολοκληρώθηκε σε οικογενειακό κλίμα στην Ορεστιάδα με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά για τον Άθλο, με την διοίκηση να παραθέτει αποχαιρετιστήριο δείπνο στους αθλητές και το προπονητικό τιμ του συλλόγου.
Το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς δόθηκε την Τρίτη 25 Απριλίου στον… Σπεσιαλίστα του φίλου και χορηγού της ομάδας μας,

Χρήστου Σταματόπουλου, ο οποίος υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο φιλόξενο και «ζεστό» χώρο του, τους… σπεσιαλίστες του Άθλου.
Στην όμορφη βραδιά, από την οποία δεν έλειψαν τα χαμόγελα, τα αστεία, τα πειράγματα, αλλά και η συγκίνηση, άπαντες απόλαυσαν τους εκλεκτούς μεζέδες και τα ποτά, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκαν τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους στις νέες διακρίσεις της ομάδας.

Έχοντας αφήσει πίσω τους πλέον το άγχος, την πίεση και την ένταση των αγώνων αθλητές, προπονητές και παράγοντες της ομάδας είχαν την ευκαιρία σε χαλαρή ατμόσφαιρα να θυμηθούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές της παρθενική χρονιάς του Άθλου Ορεστιάδας στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.
Μιας χρονιάς που, πέρα από τον πρωταρχικό στόχο της παραμονής, βρήκε την ομάδα μας να «φιγουράρει» στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς». Πέρα όμως από τις ομαδικές επιτυχίες, δεν έλειψαν και οι ατομικές διακρίσεις, με το διεθνή Λίβυο κεντρικό μας, Μοχάμεντ Αλγκούλ να αναδεικνύεται με 62 μπλοκ κορυφαίος μπλοκέρ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας 7 περισσότερα «στοπ» από τον Βέλγο διαγώνιο του ΠΑΟΚ, Βαν ντε Ντρις (55).
Στο τέλος της βραδιάς ο «οικοδεσπότης» πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Τσολακίδης, αφού ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι» ευχαρίστησε τα μέλη της «οικογένειας» του Άθλου για την άψογη συνεργασία τους και προσφορά τους στην επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας μας και έκλεισε με την ευχή η νέα χρονιά να βρει τους «βυσσινί του Έβρου» ακόμη πιο ψηλά!

https://athlos.club/se-spesial-atmosfaira-to-apochairetistirio-trapezi-toy-athloy-orestiadas/

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας