Ο Άρης φιλοξενεί την Ηλιούπολη

Την Ηλιούπολη υποδέχεται στο κλειστό της Πυλαίας ο Άρης, για την 10η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (16/12, 17.00). Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα την προηγούμενη εβδομάδα και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη αναχωρεί την Παρασκευή το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη θέλοντας να κλείσει με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς την 11η αγωνιστική έχει ρεπό.

Ο Άρης έχει αφήσει πίσω του την ήττα με 3-0 σετ από τους Μακεδόνες και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Η ομάδα επανήλθε γρήγορα από την ήττα με τους Μακεδόνες. Πέρασε μία εβδομάδα χωρίς προβλήματα και είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε στις νίκες κόντρα στην Ηλιούπολη».
 
Πηνελόπη Μπλάμη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε δύσκολη έδρα. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να παίζουμε όλο και καλύτερα. Επειδή έχουμε και ρεπό την επόμενη εβδομάδα, θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με μία καλή εμφάνιση».


Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Στατιστικά

17.00 ΑΣ Άρης - ΓΣ Ηλιούπολης 
Διαιτητές: Κολτσίδας-Μπουκουβάλα. Παρατηρητές: Κάλλης. Επόπτες: Ανθυμίδης-Κακάτσιου. Γραμματεία: Γούβαλη