Επέστρεψε στις νίκες ο Πανερυθραϊκός

Ο Πανερυθραϊκός όπως και στον πρώτο γύρο επικράτησε του Πανιωνίου, αυτή τη φορά με 3-0 σετ, για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα Πανιώνιο που έδωσε μεγάλη μάχη, ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ για να το κατακτήσει. 

Ο Πανερυθραϊκός με καλό μπλοκ και άμυνα και αποτελεσματικές επιθέσεις κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και μετά το δεύτερο σετ ο Πανιώνιος φάνηκε να τα παρατάει χάνοντας εύκολα 25-14 το επόμενο σετ.

Με Τσικάτο, Κωστόπουλο και Παπαδόπουλο να τελειώνουν κρίσιμες μπάλες, Βήτα και Αδαμόπουλο στο φιλέ να έχουν καλό μπλοκ και τον Πλεμμένο να κρατάει την υποδοχή ο Πανερυθραϊκός πήρε τη νίκη κι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά την κακή απόδοση απέναντι στον Μίλωνα.

Τα σετ: 25-22, 29-27, 25-14

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Νικάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ Α.Σ. ( Χατζηπερρος) Κρέτσης, Παπαδόπουλος, Μήττας, Αδαμόπουλος, Βήτας, Τσικάτος, Πλεμμένος (λ) Κωστόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.( Θεοδωρόπουλος) Λιόντας, Σιωπής, Χατζηνικολάου, Κωνσταντινίδης, Τασάκος, Δημόπουλος, Κουτσούρης (λ), Γιαννόπουλος

Η βαθμολογία ΕΔΩ.