«Ανυπομονούμε για τον επόμενο τίτλο», "Υπερήφανη για την ομάδα και το κοινό"

Χαρούμενη για το 7ο συνεχόμενο Κύπελλο στις δηλώσεις της μετά το φινάλε του τελικού η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου ενώ περήφανη για την προσπάθεια του Πανναξιακού η κάπτεν της νησιωτικής ομάδας, Σία Τοτσίδου.

Χριστοδούλου: «Ανυπομονούμε για τον επόμενο τίτλο»

Η διεθνής πασαδόρος των «ερυθρολεύκων», Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να καταφέρεις να παραμένει στην κορυφή του θεσμού για 7ο συνεχόμενες χρονιές σε μια πολύ περίεργη διοργάνωση όπως αυτή του Κυπέλλου. Υπάρχουν όλες οι βάσεις, η ομάδα σε κάθε παιχνίδι δείχνει ότι διψά όλο για περισσότερους τίτλους. Ανυπομονούμε για τον επόμενο».

Τοτσίδου: «Υπερήφανη για την ομάδα και το κοινό που μας ακολουθεί»

Η αρχηγός του ΠΑΟΝ, Σία Τοτσίδου ανέφερε: «Αισθάνομαι υπερήφανη για όλη την ομάδα και για αυτό το κοινό που μας ακολουθεί όπου και εάν παίζουμε. Αναμφίβολα παίζαμε με ένα δυνατό αντίπαλο. Προσφέραμε θέαμα το οποίο είναι σημαντικό για το Κύπελλο. Κάναμε την προσπάθεια μας και πήραμε ότι μπορούσαμε. Ίσως θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγο καλύτερα αλλά είμαστε ικανοποιημένες. Ήμασταν το αουτσάιντερ, αλλά μόνο στα χαρτιά. Όλα τα ματς ξεκινούν με το σκορ στο 0-0. Δεν είχαμε τίποτα απολύτως να χάσουμε. Ήταν στόχος μας να φτάσουμε στον τελικό και αυτό κάναμε. Ήταν κομβικό το τρίτο σετ και κάποια λάθη που κάναμε. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι μία έμπειρη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε. Εμείς διαθέτουμε μία νεανική ομάδα με αρκετά νεαρά κορίτσια».

IMG 5137