Φεύγει ο Δημητρακάκος έρχεται ο Γιαννόπουλος για τις γυναίκες του Πορφύρα

Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα ευχαριστεί θερμά τον άξιο-εργατικό προπονητή και έντιμο άνθρωπο Πάνο Δημητρακάκο για την ουσιαστική συμβολή του στην επίτευξη της παραμονής της ομάδας μας στην Pre League Volley και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε κάθε τομέα της ζωής του.
Από σήμερα, προπονητής της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πορφύρα είναι ο Νικηφόρος Γιαννόπουλος, ο 38χρονος κόουτς που προσφέρει στην Ακαδημία μας εδώ και 4 χρόνια και πήρε στην ΕΣΠΕΔΑ την 3η θέση με τις Κορασίδες Α, την 5η θέση με τις Νεάνιδες μας κι οδηγεί τις Παγκορασίδες Α στην 8άδα του πρωταθλήματος.
Ο Νικηφόρος ( στη φωτο με την αθλήτρια μας Αναστασία Σακιζλή ) είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, πριν τον Πορφύρα ήταν επί 6 χρόνια στην ομάδα του Παπάγου ( τόσο στην Ακαδημία της όσο και ως βοηθός του Αντώνη Πούμπουρα στις Γυναίκες ), μένει πλέον στη Φρεαττύδα κι είναι εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής σε Δημοτικά σχολεία του Πειραιά.
Στον άνθρωπο που προσφέρει στο βόλεϊ του Πορφύρα ανελλιπώς από το 2001 , αρέσουν οι προκλήσεις κι οι επανεκκινήσεις και τώρα χρειάζεται να σπάσουμε αβγά και να πάμε πάλι από την αρχή, να βρούμε το νήμα που χάσαμε εδώ και μία τετραετία, διάστημα στο οποίο δε μας καλύπτει η εικόνα της Γυναικείας ομάδας μας, παρά τις προσπάθειες όλων όσοι την υπηρέτησαν.
Οπως πετύχαμε σε ΟΛΕΣ τις ανάλογες περιπτώσεις στα προηγούμενα χρόνια, με ευκαιρίες σε νέους προπονητές και νέες αθλήτριες, που απέδειξαν ότι άξιζαν την εμπιστοσύνη, έτσι θα συμβεί και τώρα, με τη συμπαράσταση όλων όσοι αγαπούν το τμήμα βόλεϊ του Πορφύρα.
Να είστε όλες κι όλοι καλά, ΥΓΕΙΑ και Καλό Πάσχα.
Η ιστορία που γράφουμε στον Πορφύρα, τιμώντας πάντα τις αρχές και τις αξίες μας και ασφαλώς τη μνήμη του ιδρυτή του τμήματος μας Μανώλη Κελέκου, συνεχίζεται, με σταθερότητα, αντοχή, υπομονή, επιμονή και καθαρότητα και κυρίως με το δικό μας στυλ.