Η Ακαδημία Τυρνάβου νίκησε τον Φιλαθλητικό Λαμίας

Για την δεύτερη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός ταξίδεψε Τύρναβο έχοντας ως τραυματία τον βασικό πασαδόρο Αθανασίου ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και αγωνίσθηκε με μόλις μία προπόνηση ο Αδάμ.

Σαν να μην έφτανε αυτό προβλήματα αντιμετώπισε και με τον βασικό ακραίο Μπενιάτα καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στομάχι και προστατεύτηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.
Οι Λαμιώτες μπήκαν μουδιασμένα στο ματς ψάχνοντας να βρουν πατήματα ,αυτό έδωσε το δικαίωμα στους έμπειρους Θεσσαλούς να ξεφύγουν στο σκορ και να κερδίσουν με σχετική ευκολία το πρώτο σετ με 25-11.Στην επανάληψη ο Μπενιάτας έσφιξε τα δόντια και πέρασε στο παιχνίδι βοηθώντας επιθετικά την ομάδα ,παράλληλα με το καλό αποτελεσματικό μπλοκ οι 2 ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 18-18 αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού σε εκείνο το σημείο έδωσε το την ευκαιρία στο Τύρναβο να κάνει το 2-0 .

Βλέποντας πως όσο περνούσε το παιχνίδι οι επιλογές στένευαν και η κούραση ήταν εμφανής στον πασαδόρο πέρασε τον Κουτρομάνο ακραίο ώστε να πάρει περισσότερες μπάλες, πράγμα που βοήθησε τους Λαμιώτες και κράτησαν σταθερά μπροστά στο σκορ μέχρι το 14-11 όπου ο Τύρναβος έκανε την αντεπίθεση του και προηγήθηκε με 22-18.Οι παίχτες του Φιλαθλητικού δεν το βάλανε κάτω και πίεσαν καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν και να έχουν και 2 σετ μπολ στο 25-26 και στο 27-28 αλλά σε φάσεις διαρκείας και με πολλές άμυνες τελικά λύγισαν και ήρθε το 30-28 και το 3-0 για τους Θεσσαλούς.
Παρά την ήττα υπήρξε εμφανώς βελτιωμένη εικόνα από το πρώτο παιχνίδι που παρά την νίκη η εμφάνιση ήταν κακή , τώρα ο καθένας έπαιζε για τον συμπαίκτη του και το κέρδος είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι δημιουργείτε μια ομάδα με όλη την σημασία. Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο την Αργώ Βόλου, μια ομάδα δεμένη με ένα δυνατό σύνολο και υπολογίσιμο στην κατηγορία.
Οι συνθέσεις

Ακαδημία Τυρνάβου : Πατσιαβούρας , Ραούλης ,Λάκης , Λιμπέρου ,Μαυρούλης , Παπαχρήστος , Καμβούκος , Δημητρίου , Παπανικολάου , Καμβούκος , Καίσαρος , Λίλης , Ταμπόσης , Ευαγγελόπουλος

Φιλαθλητικός Λαμίας : Μπενιάτας , Μπάρας , Κατρής , Ταρανάς , Κουτσόβουλος , Σταθόπουλος , Τζουβάρας (λ), Αδάμ , Μαυράδας , Κουτρομάνος