Με την τηλεοπτική αναμέτρηση της Παρασκευής μεταξύ του νεοφώτιστου Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και του Α.Ο.Π. Κηφισιάς θα ανοίξει το πρόγραμμα της 3ης αγνωιστικής
στη Volley League ανδρών (Γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», 3η αγωνιστική, 7/11, 19.00, ΕΡΤ-2 Σπορτ, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης).
Για το πρωτάθλημα θα είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Πανιωνίου που θα γίνει μπροστά στο κοινό του. Θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη Volley League.
Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου αναζητά την πρώτη του νίκη ή τον πρώτο του βαθμό για να πατήσει καλύτερα στη δύσκολη συνέχεια.
Ο Σέρβος άσσος του Πανιωνίου Μπόρις Μπούσα είπε: «Η Κηφισιά έδειξε στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πως μπορεί να παίξει πολύ καλό βόλεϊ, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Ουσιαστικά για εμάς είναι ένα παιχνίδι έξι βαθμών και πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που είχαμε στη Σύρο στις κρίσιμες στιγμές των σετ».
Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς δίνει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν. Έχει μόλις ένα ματς στο ενεργητικό του, αυτό με την εντυπωσιακή νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ. Ο αγώνας της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε.
Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι από τα πιο σημαντικά ματς του α΄γύρου του πρωταθλήματος. Για να έχει ακόμα μεγαλύτερο αντίκρισμα για εμάς η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να φύγουμε από τη Νέα Σμύρνη με καλό αποτέλεσμα. Δεν μας εφησυχάζει ότι ο Πανιώνιος δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα με νίκες. Περιμένουμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Για να φτάσουμε στη νίκη θα πρέπει η απόδοσή μας να είναι αντίστοιχη με αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιθανότατα σε κάποια σημεία να χρειαστεί να παίξουμε ακόμα καλύτερα».
Ο ακραίος της Κηφισιάς Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: «Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για μία νίκη θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλό side out και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του Πανιωνίου στο break point».
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης, Τσάλεντζ ρέφερι: Νικάκης, Παρατηρητής: Μουλά Λ., Επόπτες: Σταυράτη, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Κουμπλή.
Είναι ο πρώτος αγώνας για τη Volley League μεταξύ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και του Α.Ο.Π. Κηφισιάς.
Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ αναβάλλεται ο αγώνας Α.Ο.Φλοίσβος Members Paron – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝEX που ήταν προγραμματισμένος την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025. Ο νέος προγραμματισμός θα ανακοινωθεί από την ΕΣΑΠ.
VOLLEY LEAGUE 2025-26
3η Αγωνιστική
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2025
● Γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» Νέα Σμύρνη, 19.00 (ΕΡΤ-2 Σπορτ): Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βελώνης, Τσάλεντζ ρέφερι: Νικάκης, Παρατηρητής: Μουλά Λ., Επόπτες: Σταυράτη, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Κουμπλή
Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025
● Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο Ηράκλειο, 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Ο.Φ.Η. – Α.Ο. Καλαμάτα 80 Affidea
Διαιτητές: Βουδούρης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Πετροπούλου, Ξηρουχάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη
● Γυμναστήριο Μετς, 18.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Πρέντζας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Σπίγγου, Γεώργας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου
● Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Θεσσαλονίκη, 20.30 (ΕΡΤ-2 Σπορτ): Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Σταυρίδου, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου
● Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» Παλαιό Φάληρο, ΑΝΑΒΟΛΗ: Α.Ο. Φλοίσβος Members Paron – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΟΝΕΧ

