Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2014-2015/a2_andron/games/gea-aias
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Γλυκόπικρη γεύση για τη ΓΕΑ ! (PHOTOS)

Κακό «ποδαρικό» έκανε στη ΓΕΑ ο ΑΙΑΣ Ευόσμου, αφού στον πρώτο αγώνα της χρονιάς την κέρδισε με 2-3 σετ μέσα στην Αλεξανδρούπολη και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ και η ΓΕΑ έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό που πήρε και παρέμεινε μόνη στην 3η θέση του Γ' ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής.

Στο Α' σετ: Ο αγώνας ξεκίνησε με «αναγνωριστικό» βόλλευ εκατέρωθεν και αρκετά λάθη σε άμυνα και επιθέσεις. Μετά το 5-5 ο Αίας πήρε ένα προβάδισμα καθοδηγούμενος πάρα πολύ καλά απο τον Σκαρλατίδη και με επιθετικές αιχμές το δίδυμο Βαφέα - Γκούγκουρα και έφτασαν στη μέγιστη διαφορά 17-22. Οι παίχτες της ΓΕΑ αντέδρασαν και με τον Κεσκίνη στο σέρβις πλησίασαν σε 22-23, αλλά με μία επίθεση κι ένα πλασέ ο Αίας τελείωσε το σετ με 22-25.
Στο Β' σετ: Η ομάδα της ΓΕΑ με τους κεντρικούς της, Κυριακίδη-Μπουφίδη μπήκε δυναμικά στο σετ και προηγήθηκε με 4-1, αναγκάζοντας τον κ. Κουτουνίδη να πάρει γρήγορα το πρώτο του time out. Ο Αίαντας βγήκε στην κόντρα και ισοφάρισε 5-5. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπυ και η νευρικότητα επικράτησε στις προσπάθειες των παιχτών αφού τα εκατέτωθεν λάθη κρατούσαν τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ (10-10,18-18). Κάπου εκεί η ΓΕΑ υπέπεσε σε περισσότερα λάθη και η πλάστιγγα έγειρε προς τον Αίαντα που κέρδισε με 19-25 και το β'σετ.
Στο Γ' σετ: Το σετ ξεκίνησε , λόγω της κρισιμότητάς του νευρικά . Η ΓΕΑ με μπροστάρη τον εξαιρετικό Καβαρατζή πήρε μια διαφορά 9-5 και ανάγκασε τον προπονητή του Αίαντα σε time out προκειμένου να κόψει το ρυθμό της ομάδας του Ηλία Κρεούζη, που έδειχνε αποφασισμένη να πάρει το σετ. Το καλό μπλοκ, η σωστές πάσες του Δαλδαβερένη η εμπειρία του Ζλατιλίδη και οι άψογες τελειωμένες επιθέσεις από τους Καβαρατζή – Αμαριανάκη συντηρούσαν μια καλή διαφορά (11-7, 13-8) . Ο Αίαντας δεν κατέθετε τα όπλα και μείσε σε 17-16, όμως ένα χαμένο σέρβις κι ένας άσσος του ψυχωμένου Άνθιμου Κεσκίνη ξανάφερε τη ΓΕΑ μπροστά με διαφορά ασφαλείας και το time out του κ.Κουτουνίδη δεν της έκοψε το ρυθμό με αποτέλεσμα το σετ να λήξει 25-21 .
Στο Δ' σετ: Σίγουρα αυτό το σετ ήταν διαφήμιση για το βόλλευ, αφού είχε τα πάντα ! Ανατροπές, κόκκινες κάρτες και υψηλή ποιότητα κάποιες στιγμές . Ο Αίας ξεκίνησε δυναμικά με 4-7 έχοντας τον ακραίο του Βαφέα σε εξαιρετική μέρα. Η ΓΕΑ αντέδρασε και μείωσε σε 9-10 , time out του Αίαντα και 9-12, 11-14 στη συνέχεια !
Η ΓΕΑ όμως έχοντας κι αυτή σε καταπληκτική μέρα τους Καβαρατζή – Ζλατιλίδη προσπέρασε με 15-14 και όταν έκανε το 16-14, μια διπλή καθυστέρηση από πλευράς Αίαντα έφερε μια κόκκινη κάρτα απ τον α' διαιτητή κ.Παπαχρήστου για την ομάδα του Ευόσμου και το σκορ πήγε στο 17-14 μέσα σε διαμαρτυρίες! Ο Αίας αντέδρασε και πάλι ισοφαρίζοντας σε 18-18, αλλά ο πολύπειρος Ζλατιλίδης με κατάθεση ψυχής και με επιθετικό Ηγέτη τον Γιάννη Καβαρατζή ξέφυγαν και πάλι με 24-19 ! Χαμένο σέρβις από πλευράς ΓΕΑ , αλλά μία καταπληκτική πάσα του Δαλδαβερένη στον απολαυστικό χθες Αμαριανάκη που εκτέλεσε άψογα 25-20, οδήγησε τον αγώνα στο τάι-μπρέικ !
Στο Ε' σετ: Η ΓΕΑ με κεκτημένη ταχύτητα αφού είχε ισοφαρίσει τον αγώνα ξεκίνησε με άψογες επιθέσεις του Αμαριανάκη δυναμικά το ται-μπρεικ. Ο Αίας όμως ευτύχησε να έχει σε καταπληκτική μέρα τον Σκαρλατίδη στην «πάσα» και με τον δαιμόνιο Βαφέα έστειλε στην αλλαγή τεραίν την ομάδα του προηγούμενη με 5-8 . Κάπου εκεί τα απανωτά λάθη των παιχτών της ΓΕΑ έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα του Ευόσμου με 7-12 και η καταπληκτική άμυνα του Αίαντα με μπροστάρη το λίμπερο Mπερμπέρογλου, έδωσαν το σετ και τη νίκη με 8-15 και 2-3 σετ , στο αξιόμαχο σύνολο του κ.Κουτουνίδη.
Η Διαμόρφωση των σετ: 2-3 (22-25, 19-25, 25-21, 25-20, 08-15)
ΓΕΑ (Κρεούζης): Ζλατιλίδης, Καβαρατζής, Δαλδαβερένης, Αμαριανάκης, Μπουφίδης, Αρχοντούδης (λ) / Κυριακίδης, Κεσκίνης, Τασάκος
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κουτουνίδης): Σακελαρίδης, Σκαρλατίδης, Βαφέας, Γκουγκούρας, Τσακιρίδης, Βλάχος, Μπερμπέρογλου (λ) / Αυγητίδης (λ), Κερτικίδης, Κεσογλίδης
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:
ΓΕ Αλεξανδρούπολης – Αίας Ευόσμου 2-3
Καρδίτσα – ΑΕ Κομοτηνής 2-3
Ελπίδα Αμπ. – Νίκη Αιγ. αναβλήθηκε
Ζαφειράκης – Μακεδονικός 1-3
Πήγασος Πολ. – Ηρακλής αναβλήθηκε
ΧΑΝΘ – Πιερικός 3-0

Βαθμολογία: Ηρακλής 29*, Νίκη Αιγ. 28*, ΓΕ Αλεξανδρούπολης 21, ΑΕ Κομοτηνής 20, Ελπίδα Αμπ. 16*, Πιερικός 16, Πήγασος 14*, Αίας Ευόσμου 13, Καρδίτσα 7, ΧΑΝΘ 5, Ζαφειράκης 4

 

{gallery}/New_Site/2014-2015/a2_andron/games/gea-aias{/gallery}