Ποδαρικό με το δεξί η Νίκη

Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε, εν τέλει η Νίκη Αμαρουσίου κατάφερε να κάνει... ποδαρικό με το δεξί και φύγει με το διπλό από το κλειστό της Πεύκης, επικρατώντας της Αθηνάς Μαγκουφάνας με 3-2 σετ, στον τελευταίο αγώνα για τον α' γύρο του πρωταθλήματος.

Αυτό που φοβόταν ο Νώντας Μπάιμπος τελικά συνέβη, καθώς τα παιχνίδια μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι... περίεργα και απ' ό,τι φάνηκε οι διακοπές επηρέασαν την ομάδα μας.

Η Νίκη έπιασε μέτρια απόδοση και ήταν αρκετά νευρική, με την Μαγκουφάνα απ' την άλλη να είναι ιδιαίτερα μαχητική, να ρισκάρει τα πάντα και να βρίσκεται σε πολύ καλό βράδυ. Συνέπεια όλων αυτών, οι "κυανέρυθρες" να μην μπορέσουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές στα σετ (20-25 στο 1ο και 20-25 στο 3ο), ωστόσο οι γηπεδούχες είχαν ισάριθμες απαντήσεις, κάνοντας αρχικά το 1-1 (25-20) και εν συνεχεία το 2-2 (25-19). Το ματς οδηγήθηκε στο tie-break, με την Νίκη Αμαρουσίου να βρίσκεται πίσω με 13-11, αλλά να κάνει την ανατροπή (μία ακόμη φέτος) και "γράφοντας" το 16-14 να κατακτά τη -δύσκολη όπως αποδείχθηκε- νίκη.

Διαιτητές: Μαρκάτσας, Χρηστίδης

Τα σετ (2-3): 20-25, 25-20, 20-25, 25-19, 16-14

Νίκη Αμαρουσίου (Μπάιμπος): Πετρουλάκη, Βερτζάγια, Βερνάδου, Ηλιοπούλου Χρ. (λ), Καλαντζή Μ., Μπέλλου, Κουσούλη, Παπαθανάση, Κοκλανάκη, Καλαντζή Λ., Μιχαηλίδη, Τσελέπη.