Πελεκούδας: «Ήταν για μένα μια τεράστια εμπειρία»

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε:

"Η φετινή συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε. Ήταν για μένα μια τεράστια εμπειρία σε ένα ιστορικό σωματείο που κάνει πάντα πρωταθλητισμό σε όλα του τα τμήματα, εξασφαλίζοντας στους αθλητές του τις καλύτερες συνθήκες. Έμαθα πολλά πλάι σε σπουδαίους αθλητές, αισθάνθηκα επαγγελματίας αθλητής που απολαμβάνει σεβασμού απ' όλους, κάτι που πλέον δεν βρίσκεται συχνά.
Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα σε προσωπικό επίπεδο και η αλήθεια είναι ότι χωρίς την τεράστια στήριξη της οικογένειάς μου και των ανθρώπων που με αγαπούν ίσως ήταν ακόμη πιο δύσκολη. Οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν αυτή τη φορά να προσφέρω όλα όσα μπορώ και θέλω να δίνω στους συλλόγους που με εμπιστεύονται και επενδύουν σ' εμένα. Αυτά στον αθλητισμό συμβαίνουν. Τώρα είμαι καλά, είμαι δυνατός, έχω επανέλθει. 
Ως επαγγελματίας αθλητής που ζει από το βόλεϊ και επενδύει σε αυτό με κάθε τρόπο, οφείλω να αναζητήσω την καλύτερη λύση για τον επόμενο μου αγωνιστικό σταθμό, κουβαλώντας ως παρακαταθήκη όλα όσα ο Ολυμπιακός μου προσέφερε.
Εύχομαι στην ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους. Ο χώρος μας είναι μικρός, κάπου θα συναντηθούμε ξανά, έστω κι αν προκύψει να βρεθούμε σε αυτή τη συγκυρία αντίπαλοι στα γήπεδα. Όσα ζήσαμε ήταν σημαντικά και δεν διαγράφονται. Συνεχίζουμε.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους."