Δύσκολη επικράτηση της Νίκης στον Μακεδονικό

Προσπάθησε αλλά δε τα κατάφερε η ομάδα ανδρών του Μακεδονικού να επικρατήσει απέναντι στην Νίκη Αιγινίου από την οποία ηττήθηκε τελικά με 2-3 σετ.


Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον πολλών φίλων του βόλεϊ που βρέθηκαν στο κλειστό του ΕΑΚ Νεάπολης ο Μακεδονικός αν και ηττήθηκε έπαιξε καλό βόλεϊ κατά διαστήματα και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αν οι άνδρες του ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και περιόριζαν τα λάθη τους τα οποία για άλλη μια φορά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Στο πρώτο σετ ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με την ομάδα του Αιγινίου να μην μπορεί να αντιδράσει και τελικά κέρδισε το σετ με 25-19 κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Πιερίας ήταν καλύτερη κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τις επιθετικές ενέργειες του Μακεδονικού και στη συνέχεια με καλές επιθετικές λύσεις αλλά και καλή αμυντική λειτουργία κατάφερε να περάσει μπροστά ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο τρίτο σετ η ομάδα της Νίκης ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Μακεδονικού, πήρε το σετ με 19-25 κάνοντας το 1-2.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Νίκης έδειχνε αρχικά έτοιμη να πανηγυρίσει μια καθαρή νίκη. Έκανε καλό ξεκίνημα, άλλα στη συνέχεια τα πολλά λάθη έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Μακεδονικού να χτίσει μια διαφορά πόντων και να πάρει τελικά το σετ με 25-17, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ η Νίκη Αιγινίου πήρε διαφορά πόντων από τον Μακεδονικό, την οποία και διατήρησε μέχρι τέλος παίρνοντας το σετ με 11-15 και ταυτόχρονα δύο πολύτιμους βαθμούς.
Με ενοχλήσεις στο πόδι έπαιξε ο Κοντογιάννης, ενώ τον αγώνα είδε απο την κερκίδα το λίμπερο του Μακεδονικού Κοντοκώστας, λόγω τραυματισμού στην μέση.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Αλέξανδρου Αβραμίδη, και Κώστα Δημητρίου.
Τα σετ: 25-19(30΄), 17-25(20΄), 19-25(24΄), 25-17(30΄), 11-15(20΄).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Οικονομίδης): Κτιστάκης, Γκουδελόπουλος, Καρασαρλίδης, Οταπασίδης, Κοντόπουλος, Παπαζαχαρίας, Ρούσσος(λ), Κοντογιάννης, Τσαγγαλίδης, Ρεμπούτζιας, ΄Οσσας.
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (PetrovicAleksandar): Γεωργόπουλος, Λαμπρινός, Κιοσσές, Γκορίδης, Παπάζογλου, Παράσογλου, Τσομπανόγλου(λ), Πελοπίδας, Βουλκίδης, Γεωργόπουλος Α, Παπαλεξίου, Ιωαννίδης.
Για τον Μακεδονικό, Γ.Π.