Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2014-2015/A1-GYNAIKON/games/aek-pao
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Νίκη για μπαράζ ο Πανερυθραϊκός

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στο ΜΕΤΣ ο Πανερυθραϊκός επικρατώντας με 0-3 σετ του Πήγασου Νέου Κόσμου και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές του για να συμμετάσχει στα μπαράζ.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έκανε πολύ καλή εμφάνιση και δε δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη. Με όπλο το σερβίς και το μπλοκ η ομάδα του Λάιου πήρε κρίσιμους πόντους.

Στα δύο πρώτα σετ ο Πανερυθραϊκός είχε πολύ καλό σερβίς και μπλοκ και με τον Παπακυριάκου που χάλασε την υποδοχή του Πήγασου. Στο τρίτο σετ ο Πήγασος ανέβασε απόδοση αλλά εκεί που χρειάστηκε ψυχραιμία ο Πανερυθραϊκός «καθάρισε» τις φάσεις και πήρε το σετ κα τον αγώνα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Χρυσίδης – Μωραϊτης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Κούνας και Παπακυριάκου.

Μετά τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ήττα της Παλλήνης στην Καλαμάτα, ο Πανερυθραϊκός  ξεφεύγει δεύτερος με 46 πόντους και η Παλλήνη μένει στους 42 ενώ ο Πήγασος μένει 5ος

 

ΑΠΣ Πήγασος - ΑΣ Πανερυθραϊκός 0-3 (20-25, 17-25, 22-25)
ΠΗΓΑΣΟΣ (Οικονόμου): Μωραΐτης, Σπυρέας, Παπαθεοδοσίου, Καλογερόπουλος, Αργυρακάκης, Μανούσος, Χρυσίδης Χ. -λ / Ντοκάκης, Παπαδημητρίου, Κάκος.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Λάιος): Λυκούρεσης, Κρέτσης, Κωστόπουλος, Παπακυριάκου, Μανιόπουλος, Κούνας, Αχιλλεόπουλος -λ / Μπαρούτας