Δυνατό ματς στην Αλεξανδρούπολη με νικήτρια τη ΓΕΑ

Πολύ δυνατό ματς με πλούσιο θέαμα από τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης και την ΕΛπίδα Αμεπλοκήπων που βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο με 3-1 σετ για τον Γ όμιλο της Α2 Ανδρών.

Παρά την απουσία του Καβαρατζή η ΓΕΑ πίεσε αρκετά στην επίθεση με τον Αμαριανάκη τον αρχηγό Ζλατιλίδη και τον Κεσκίνη που σήμερα πήρε θέση βασικού και τα πήγε πάρα πολύ καλά.

Από το πρώτο σετ φάνηκε ότι θα γινόταν αμφίρροπος αγώνας, καθόσον δούλεψαν πολύ καλά και οι επιθέσεις και οι άμυνες των αντιπάλων και το σετ κατέληξε στην πιο αποφασιστική ομάδα με 25-23 που ήταν η ΓΕΑ.

Στο β' σετ έγινε συγκλονιστική μάχη και με μικρή ανατροπή στο τέλος το κέρδισε η ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 25-27.

Στα άλλα δύο σετ είδαμε την ΓΕΑ να είναι πιο αποφασιστική, με πίεση στο σέρβις, καθοριστικά τελειώματα στην επίθεση και εκμετάλλευση των λαθών που έκανε η ΕΛΠΙΣ, που είχαν σαν αποτέλεσμα την νίκη με το ίδιο σκορ 25-21.

Αλγεινή εντύπωση (όπως φαίνεται και από το φωτορεπορτάζ που θα ακολουθήσει ) προκάλεσε η απουσία των φιλάθλων από τις κερκίδες και τα παράπονα όλων , για την έλλειψη θέρμανσης στο κλειστό "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" , όπου βρισκόταν μόνο οι συγγενείς των παιχτών και οι παίχτες του Εθνικού της εφηβικής ομάδας με επικεφαλής τον Κ.Δαλακούρα από την ανδρική ομάδα , τον "επισκέπτη" Κώστα Βλαχόπουλο , τον Σάκη Μουστακίδη, τον βοηθό του Ανέστη Γιαννακόπουλο και τον φροντιστή Μαυρίδη Θεόδωρο.

Διαιτητές: Α' Παπαχρήστου Ηλίας β' Ιωαννίδης Ιωάννης και γραμματεία η Στοϊλούδη Άννα

ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΑΣ Ελπίς 3-1 (25-23, 25-27, 25-21, 25-21)

ΓΕΑ (Κρεούζης): Κεσκίνης, Ζλατιλίδης, Δαλδαβερένης, Αμαριανάκης, Μπουφίδης, Κυριακίδης, Αρχοντούδης-λ / Κωνσταντινίδης, Κώττας, Τασσάκος

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Γαβριήλ, Σταυρίδης, Βασιλειάδης, Αγγελής, Σαχπατζίδης, Βουλγαρίδης, Σταυρακάκης-λ / Πρώιος, Τσάρας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ):

1. Ηρακλής 58

2. ΓΕ Αλεξανδρούπολης 45

3. Νίκη Αιγινίου** 44

4. Μακεδονικός 35

5. Ελπίδα Αμπελοκήπων 31

6. ΑΕ Κομοτηνής 29

7. Αίας Ευόσμου* 26

8. Πήγασος Πολίχνης* 23

9. Πιερικός 20

10.ΧΑΝΘ 19

11.ΣΠΑ Καρδίτσας 15 **

12.Ζαφειράκης 6 ***

* Η Νίκη Αιγινίου, ο ΣΠΑ Καρδίτσας έχουν από δυο αγώνες λιγότερους

** Ο Πήγασος Πολίχνης και ο Αίας Ευόσμου έχουν από ένα αγώνα λιγότερο

*** Ο Ζαφειράκης αποχώρησε από το πρωτάθλημα