Νίκη Ανόδου της Κορίνθου στην Α2 (PHOTOS)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κορινθιακού γυναικείου βόλεϊ, η Κόρινθος κατάφερε και έβγαλε ομάδα στην Α2 κατηγορία και ο νομός χαίρεται αυτή την τεράστια επιτυχία που έκαναν τα κορίτσια της ΑΣΠ. Koρίνθου.

Ο αθλητισμός στη Κορινθία σίγουρα χρειάζεται επιτυχίες και ομάδες να την εκπροσωπούν στις εθνικές κατηγορίες και η ΑΣΠ.Κόρινθος ανέβηκε κατηγορία για να παραμείνει με την βοήθεια όλων και να μας χαρίζει χαρές, όπως έγινε το απόγευμα της Κυριακής με την νίκη - άνοδο επι της ΕΑΠ.Πατρών με 3-0σετ. Μόνο που για να τελειώσει αυτός ο αγώνας, πέρασε από πολλά κύματα, με τις Πατρινές αθλήτριες να βάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας στα δυο πρώτα σετ.


Το 1ο και πιο κρίσιμο σετ όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τις παίκτριες του Ανδρεόπολου προς το τέλος του σετ να μειώνουν σημαντικά τα λάθη τους και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 24-22, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να κατακτήσουν το σετ με 27-25. Στο 2οσετ ενώ προηγείτω με 23 –18 ,υπήρξε μια στιγμή αδυναμίας λόγω ενθουσιασμού δίνοντας το δικαίωμα στην ΕΑΠ να πλησιάσει στο σκορ με 23-22 και να δυσκολέυουν τα πράγματα.Τότε με την καθοδήγηση του κ.Ανδρεόπουλου έκαναν την αντεπίθεση και με την βοήθεια του κόσμου,που για ακόμη μία φορά ήταν συγκλονιστικός κέρδισαν το σετ με 25-23. Το 3ο σετ εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τις φιλοξενούμενες να κάνουν ό,τι θέλουν στο παρκέ και να το κατακτούν και αυτό (25-16) παίρνοντας έτσι το παιχνίδι και πανηγυρίζοντας τη νίκη και την ανοδο στη Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του κ.Ανδρεόπουλου , με όπλο το σερβίς και την εξαιρετική άμυνα επιβλήθηκε της ΕΑΠ σε ένα γεμάτο ματς, το οποίο προσέφερε πλούσιο θέαμα στο φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού της ΕΑΠ..

Τα κορίτσια του Ανδρεόπουλου πέτυχαν 11 άσσους, 6 μπλοκ, ενώ είχαν 30 εύστοχες επιθέσεις και 18 λάθη. Αντίθετα οι γηπεδούχες είχαν 5 άσσους, 4 μπλοκ, 35 εύστοχες επιθέσεις και 31 λάθη.


ΑΣΠ.Κόρινθος : (Ανδρεόπουλος) Παναγοπούλου, Δέδε, Θώδη, Αλατζάκη, Βλαχοπούλου, Βατουσιάδη/λ, Μονάντερα, Δρούγκα, Κωνσταντακου, Καραβούλη, Καραχοντζίτη, Μίσσιου.

korinthos02

 

korinthos03

 

korinthos04