Η ώρα της Στέψης για τα Γλυκά Νερά

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από εκείνο το εκπληκτικό βράδυ, που η ομάδα γυναικών των Γλυκών Νερών σε ένα κατάμεστο γήπεδο, κατόρθωσε όχι μόνο να πετύχει την Άνοδό της αλλά να στεφτεί και Πρωταθλήτρια της 2ης Τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ.


Ήρθε λοιπόν η ώρα, της ελάχιστης ανταμοιβής των κοριτσιών, τα οποία αφιέρωσαν σημαντικό από το χρόνο τους στην κοινή προσπάθεια, στην επίτευξη του κοινού στόχου !!!

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 21:00, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με το Περιστέρι (ο οποίος ξεκινά στις 19:30, και γίνεται στα πλαίσια Τουρνουά που συμμετέχει η ομάδα), θα πραγματοποιηθεί η Eπίσημη Tελετή Aπονομής των αναμνηστικών διπλωμάτων, των Μεταλλίων και φυσικά του Κυπέλλου, στις Πρωταθλήτριες αθλήτριες των Γλυκών Νερών!!!

Όλοι είναι καλεσμένοι, αρχικά να παρακολουθήσουν έναν ωραίο αγώνα και στη συνέχεια να «δώσουν» το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στις αθλήτριες!!!

Περισσότερα διαβάστε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ στο FACEBOOK:

ΓΣ-ΓΛΥΚΩΝ-ΝΕΡΩΝ-VOLLEY / FACEBOOK

https://el-gr.facebook.com/pages/%CE%93%CE%A3-%CE%93%CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%A9%CE%9D-%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%9D-VOLLEY/301531493196140

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ