Πρώτο φιλικό για την Εθνική Ανδρών

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη μονοτονία των προπονήσεων θα έχουν οι παίκτες της Εθνικής ανδρών καθώς το ερχόμενο τριήμερο θα δώσουν ισάριθμα φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της Λετονίας η οποία βρίσκεται ήδη στην Ορεστιάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμπληρώνει σήμερα ακριβώς δύο εβδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στους αγώνες με τους Λετονούς το μόνο που δεν ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα.

Στις προπονήσεις της Εθνικής έχει ενταχθεί από την Τετάρτη και ο Νίκος Ζουπάνη, ενώ πρόθεση του Σωτήρη Δρίκου είναι να χρησιμοποιήσει όλους τους αθλητές που έχει στη διάθεση του.

Οι αγώνες, που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαρας» θα ξεκινήσουν στις 19:00 (Παρασκευή και Σάββατο) ενώ αυτός της Κυριακής στις 17:00.

Μετά την ολοκλήρωση των φιλικών το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στην Τουρκία και στην πόλη Μανίσα (και όχι στην Σμύρνη όπως είχε δηλωθεί αρχικά) όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά μαζί με τις Τουρκία, Ισπανία, Σουηδία.

Υπενθυμίζουμε ότι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Βέλγιο, Ουκρανία, Μολδαβία σε δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν 16-18 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη και 22-25 Σεπτεμβρίου στην Αμβέρσα (οι Βέλγοι διοργανώνουν ταυτόχρονα και προκριματικό όμιλο των γυναικών γι’ αυτό το λόγο το 2ο τουρνουά θα διαρκέσει 4 ημέρες).