Side-Out Club μια πρότυπη εγκατάσταση Beach volley στο Varkiza Resort

Side-Out Club μια πρότυπη εγκατάσταση Beach volley στο Varkiza Resort
Το κορυφαίο καλοκαιρινό άθλημα, το beach volley, φιλοξενείται και φέτος στην ακτή του Varkiza Resort. Οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Side-Out Club αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις του αθλήματος.



Δίπλα στην παραλία τρία χρωματιστά γήπεδα με προσεγμένη άμμο σε περιμένουν να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου στο beach volley. Διατίθενται για διοργάνωση τουρνουά αλλά και για απλή ενοικίαση προκειμένου να διασκεδάσει κανείς μέσα από την άθληση. Όλες οι δραστηριότητες υποστηρίζονται από το άκρως εξυπηρετικό προσωπικό του Side-Out Club.
Θέλεις να γνωρίσεις το άθλημα ή να βελτιώσεις τις ικανότητες και την τεχνική σου; Στο Side-Out Club λειτουργεί και το SUMMER SCHOOL of BEACHVOLLEY BALL για κάθε ενδιαφερόμενο. Η προπονητική ομάδα, μαζί με ένα επιτελείο καταξιωμένων επιστημόνων στο χώρο τους, είναι έτοιμη να σου μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία της με κέφι και πάθος.
{module OMRON IN} Ο χώρος των εγκαταστάσεων, διατίθεται και για άλλες εκδηλώσεις όπως παιδικά πάρτυ ή προγράμματα αναψυχής. Η άμεση συνεργασία με τα υπόλοιπα καταστήματα του Varkiza Resort σας εξασφαλίζουν προσιτές παροχές διατροφής, διαμονής και άλλων δραστηριοτήτων.
Γίνετε μέλη με την ειδική κάρτα «Side-Out Club Member» και αποκτήσετε αυτόματα προνομιακές τιμές σε όλες τις παροχές του Side-Out Club αλλά και στα υπόλοιπα συνεργαζόμενα καταστήματα του Varkiza Resort.
Το καλοκαίρι είναι εδώ! Ελάτε να βρείτε τον εαυτό σας στο Side-Out Club!
Για πληροφορίες:
Τηλ. 210.9656532
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. -
www.sideoutclub.gr
https://www.facebook.com/SideOutClub