Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας: Μαχήτριες ως το τέλος

Οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, θα αγωνιστούν για δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα της volleyleague.

Το περσινό τους ντεμπούτο στην κατηγορία δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο κορονοϊός σταμάτησε τα σχέδια της ομάδας των βορείων προαστίων, που θα αγωνιζόταν για πρώτη φορά απέναντι στα μεγαθήρια της volleyleague.

Αρκετές αλλαγές έγιναν στο ρόστερ της ομάδας σε σύγκριση με πέρσι, με τον Κώστα Γκούντα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να κάνει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής στη volleyleague.

Από την ομάδα που αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα, έμειναν λίγες παίκτριες και συγκεκριμένα οι Αρβανιτοπούλου, Σαμπάτη, Χριστοδούλου, Κορέ, Μαστοράκη και Σοφία Γκρέκα. Αποκτήθηκαν, η Ιωάννα Κασδοβασίλη από τον Παναθηναϊκό, η Ελένη Παγώνη από την Ένωση Βύρωνα, η Ελένη Βυθούλκα από τον Μίλωνα, η Κλειώ Κουρλαμπά από τον ΑΟ Αγίου Στεφάνου και η Χαρά Γουναρίδη από τον Ηρακλή Κηφισιάς. Καινούργιο τρίο ξένων για την ομάδα των βορείων προαστίων αποτελούν η Μορέιρα Κάρλα, Γουάτκινς Άσλει, Σάντος Γιανέλι.

H Σοφία Γκρέκα, μίλησε στο Greekvolley:
GV. Για ποιό λόγο αποφάσισες να παραμείνεις στις Αμαζόνες;"

Σ.Γκρ.. “Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα ήρθε διότι πιστεύω ότι είναι ένας αξιόλογος σύλλογος στον οποίο μπορεί να βασιστεί μια παίκτρια! Όλοι τρέχουν για να είμαστε ικανοποιημένες και προσπαθούν για το καλυτερο! ".

GV. Κάνε μας έναν απολογισμό για την περσινή σεζόν."

Σ.Γκρ.. "Δυστυχώς το πρωτάθλημα την περσυνη χρόνια δεν εξελίχθηκε όπως θα περιμέναμε λόγω του κορονοϊού! Ωστόσο θεωρώ ότι είχα μια αρκετα καλή πορεία για όσο διάστημα διαδραματίστηκε " .

GV. Οι στόχοι για εφέτος;”

Σ.Γκρ. Φέτος τα πράγματα στο πρωτάθλημα είναι διαφορετικά! Είδαμε ότι όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει περισσότερο συγκριτικά με την περσυνη χρόνια, έτσι και εμείς! Οι στόχοι της ομάδας είναι να παίζουμε καλο βολλευ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!".

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 για τις Αμαζόνες να βρίσκονται στο Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό.

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ