Reunion για τον Μπόμπι με «ερυθρόλευκα» χρώματα

Διακοπές κάνει αυτές τις μέρες ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ για να ξεκουραστεί από τη δύσκολη σεζόν που άφησε πίσω με την Κηφισιά.

Στις διακοπές του αυτές έσμιξε με ακόμα 3 βούλγαρους αθλητές, «παλιές καραβάνες» από την Εθνική ομάδα, τον Αντρέι Ζέκοφ, τον Χρίστο Τσβετάνοφ και τον Τεοντόρ Σαλπάροφ.

Τι το ξεχωριστό έχει αυτή η συνάντηση; Ο Αντρέι Ζέκοφ, ο Χρίστο Τσβετάνοφ και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ έχουν παίξει στο παρελθόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Μπόμπι μαζί με τον Τσβετάνοφ αγωνίστηκαν και την ίδια σεζόν στον Ολυμπιακό, το 2006-2007. Το 2010 ο Ζέκοφ που ήταν τότε στον Ολυμπιακό και ο Μπόμπι που ήταν τότε στον Παναθηναϊκό έπαιξαν αντίπαλοι. Ήταν οι χρονιές που αρκετοί καλοί Βούλγαροι αθλητές ήρθαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Ελλάδα με άλλους να τα καταφέρνουν και να κάνουν καλές σεζόν κι άλλους να φεύγουν μη μπορώντας ποτέ να αποδώσουν αυτό που μπορούσαν. Ο Ζέκοφ αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μισό της σεζόν 2010-2011 με τον Ολυμπιακό ενώ νωρίτερα από το 2007 ως το 2010 αγωνιζόταν στην ΕΑΠ.

Μια άλλη ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι πως και οι 3 ξεκίνησαν από την Λέβσκι, ο Ζέκοφ με τον Τσβετάνοφ το 1999 ενώ ο Μπόγιαν το 2002 και έχουν παίξει ταυτόχρονα στην Εθνική Βουλγαρίας μαζί με τον Σαλπάροφ.